Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Exmoderátorka Hajdu: Opäť je v tom! Čaká ďalšie dieťa!

Zuzana Hajdu s manželom Moustym Zobraziť galériu (2)
Zuzana Hajdu s manželom Moustym

BRATISLAVA – Bude z nej dvojnásobná mamička! Bývalá jojkárska moderátorka Zuzana Hajdu (34), ktorá iba pred ôsmymi mesiacmi porodila prvorodenú dcérku Elissu, prekvapuje ďalšou radostnou správou. Topky.sk zistili, že je opäť tehotná.

Bývalá moderátorka spravodajstva televízie Joj Zuzana Hajdu má s manželom Moustym Mahmudom opäť dôvod na radosť. Topky.sk zistili, že známa plavovláska je druhýkrát tehotná.

„A to ste sa ako dozvedeli?“ prekvapene zareagovala po dlhšom tichu Zuzana a pokračovala: „Nerada by som o tom rozprávala. Je to ešte na začiatku. Vraj do troch mesiacov by sa o tom nemalo hovoriť.“ Týmito slovami Hajdu jasne potvrdila naše informácie. Po prvorodenej dcérke Elisse, ktorá prišla na svet v polovici apríla tohto roka, sa už môže tešiť na svoj druhý prírastok.

V súvislosti s radostnou správou v živote bývalej moderátorky nás zaujímalo, či by si tentokrát želala nosiť pod srdcom chlapčeka. „Áno, chcela by som,“ netajila blondínka, ktorá ešte nemá vybraté meno. „S manželom sme sa o tom rozprávali, ale ešte nevieme. Je ťažké vybrať meno pre chlapca,“ dodala Hajdu.

Podľa našich informácií sa chce plavovláska v blízkej budúcnosti presťahovať do manželovej rodnej krajiny - do Egypta. „Zuzana zvažuje predaj bytu na Slovensku a plánuje tam natrvalo odísť,“ tvrdil náš dobre informovaný zdroj, od ktorého sme sa dozvedeli aj to, že je Zuzana v požehnanom stave. 

Keď sme sa však bývalej moderátorky spýtali, či sa chystá presťahovať do slnečnej krajiny, po dlhšom tichu odvetila: „Nie, toto nie je pravda. Nechystám sa teraz sťahovať.“ Hoci to poprela, nie je vylúčené, že si chcela túto informáciu nechať zatiaľ pre seba. Uvidíme, ako sa s manželom rozhodnú po narodení ich druhého potomka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu