Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexica Senášiová: To je ale „nešika“!

Lucia Senášiová Zobraziť galériu (10)
Lucia Senášiová

BRATISLAVA – Pokazila to! Lucia Senášiová (26) si zvolila za tvár svojho butiku speváčku Tinu. Oficiálne to malo byť potvrdené krstom promo fotografie, no vďaka Luciinej nešikovnosti sa slávnostný akt takmer nekonal!

Miss Universe 2007 Lucia Senášiová sa už dlhšiu dobu okrem modelingu venuje aj navrhovaniu šiat. Dokonca má aj svoj vlastný butik, ktorého tvárou je speváčka Tina. Tá pózovala pred objektívom fotografa v rámci promo kampane spolu s Luciinou sestrou Zuzanou a ďalšou modelkou.

Jeden zo záberov sa stal oficiálnou snímkou Luciinho salónu a mal byť slávnostne pokrstený. Na tento akt sa podujala samotná majiteľka salónu s tým, že vzala otváranie šampanského do vlastných rúk. Lucii sa však podarilo zlomiť zátku na dvoch fľašiach! „Nepodarilo sa nám zahájiť krst, zlomilo sa to,“ okomentovala svoj počin.

Zdá sa, že známa „party girl“ asi väčšinou necháva otváranie fľašiek na niekoho iného a nemá v tom potrebnú prax. Lucia však duchaprítomnosť nestratila a vbehla do butiku po poháre, do ktorých predtým ponalievala „bublinky“ asistentka. Na krstenej fotografii teda skončili dva poháre šampanského a na chodníku dve jahody.

 

Sledujte Topky TV: Otváranie šampanského podľa Lucie Senášiovej.

Foto: paparaci.sk, Video: Lukáš Uhrin

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu