Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Speváčku Tinu náhle hospitalizovali: Nepríjemné komplikácie!

Speváčka Tina Zobraziť galériu (4)
Speváčka Tina

BRATISLAVA/KOŠICE - Museli ju operovať! Speváčka Martina „Tina“ Csillaghová (25) leží podľa zistení topiek v nemocnici v Košiciach. Dôvodom sú vážne zdravotné problémy.

Hudobníčka sa dnes mala zúčasniť na tlačovej konferencii usporiadanej pri príležitosti predstavenia novej módnej kolekcie modelov od Lucie Senášiovej. Dôvod jej účasti mal byť jednoduchý. Tina sa stala tvárou kampane. Žiaľ, tieto pracovné aktivity musela zrušiť. „Ospravedlnila sa. Ako dôvod uviedla zdravotné problémy,“ povedala nám PR manažérka Ľudmila Lukáčová, ktorá zastupuje značku Lucie Senášiovej.

Podľa našich informácií leží Tina v košickej nemocnici už niekoľko dní. Dôvodom sú ´ženské´ problémy, ktoré si vyžadovali neodkladný zásah chirurgov. Vyzerá to tak, že bude musieť za múrmi zdravotného zariadenia stráviť aj blížiace sa sviatky. Zrejme si ju tam nechajú až do konca roka. „Je pravda, že Tinka je po operácii. Je však v poriadku. Viac sa k tomu momentálne nebudeme vyjadrovať,“ povedala nám speváčkina manažérka Andrea Práznovská, ktorá tvrdí, že Tina neleží v nemocnici v Košiciach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu