Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Miss Senášiová prekvapuje: Plánuje si založiť rodinu! Zn. Otec neznámy

Lucia Senášiová Zobraziť galériu (10)
Lucia Senášiová

BRATISLAVA – Bývalá modelka Lucia Senášiová (25) žiari šťastím. Darí sa jej v práci aj súkromí. Dokonca sa už s partnerom snažia o bábätko. Zaujímavé však je, že Lucia meno budúceho šťastného otecka úpenlivo tají.

O Lucii Senášiovej sa v kuloároch šoubiznisu povráva, že veľmi túži po bábätku. My sme si túto zaujímavú informáciu overili priamo u nej. „Jasné. Je to pravda. Dlho sme sa o bábätko pokúšali minulý rok, no nevyšlo to. Teraz opäť skúšame,“ potvrdila nám Lucia.

A ako logika napovedá, na splodenie dieťatka sú potrební dvaja. Kto je ten šťastný? „Meno môjho partnera neprezradím. Sme spolu už dlhšie. Chodili sme spolu rok, potom sme sa rozišli a zas sme pár. Ale viac neprezradím,“ chránila svoje súkromie Lucia. Vďaka jej tajnostkárskej povahe sa však nenatíska meno žiadneho muža, ktorý by sa mohol stať otcom jej vytúženého bábätka. Naposledy sa v súvislosti s Luciiným vzťahom špekulovalo o ženatom podnikateľovi Zoroslavovi Kollárovi, čo sa však nepotvrdilo.

Myšlienke o istých prekážkach vo vzťahu však nahráva aj fakt, že do svadby sa Lucia nehrnie. „Svadba nemusí byť,“ povedala nám riaditeľka súťaže Cat Girl. Nuž, uvidíme, či sa identita jej milého prezradí po pôrode, kedy by mal ísť šťastný otecko navštíviť čerstvú mamičku a bábätko do nemocnice. Alebo sa to všetko podarí Lucii utajiť? Nechajme sa prekvapiť.
Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu