Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Misska Senášiová v meste: Prevetrala nohy v ultra krátkych šortkách!

Lucia Senášiová v historickom centre hlavného mesta. Zobraziť galériu (12)
Lucia Senášiová v historickom centre hlavného mesta.

BRATISLAVA – Bývalá Miss Universe opäť dokázala, že má čo ukázať! Topky.sk stretli modelku Luciu Senášiovú (25) v historickom centre Bratislavy, kde na seba nepútala pohľady iba skvelou náladou, ale aj nápadne krátkymi šortkami.

Ultra krátke šortky s čipkou a plavky. To je móda Lucie Senášiovej na horúce letné dni. Nedávno sme ju stretli v meste aj s jej sestrou Zuzanou. A hoci Zuzka má tiež postavu modelky, obliekla si dlhé tmavé nohavice. Letnú atmosféru teda zachraňovala jej známejšia sestra.

A Luciou mohli byť muži vážne fascinovaní. A to doslova. Nápis na jej tope totiž hlásal Classical Fascination. Spod trička jej „vykúkalo“ červené ramienko okolo krku, ktoré naznačovalo, že Lucia má pravdepodobne na sebe sexi plavky. No ešte viac jej vo zvolenou outfite vytŕčali nohy – Lucia ich v šortkách ukázala takmer celé. Vykúkajúca čipka bola už len čerešničkou na torte tohto sexi oblečenia. A podľa Luciiných úsmevov to vyzerá, že sa v ňom cítila veľmi dobre.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu