Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Senášiová a Cifrová v podväzkoch: Ako sexi hostesky obšťastňovali zajaca!

Lucia Senášiová a Eva Cifrová Zobraziť galériu (23)
Lucia Senášiová a Eva Cifrová

BRATISLAVA – Dráždivé a sexi! Tak sa predviedli Miss Universe 2007 Lucia Senášiová (26) a playmate Eva Cifrová (27) na tlačovej konferencii hudobnej stanice. Nerobili však spoločnosť žiadnemu príťažlivému moderátorovi, ale zelenému zajacovi!

Čipka a podväzky! Aj to patrilo k tlačovej konferencii, ktorú usporiadala hudobná stanica Musiq1. Keďže pri príležitosti svojich prvých narodenín vyhlásila hudobnú anketu, predstavila aj sošku v tvare mrkvy, ktorú dostanú víťazi jednotlivých kategórií. Tú odhalili dve príťažlivé a sexi hostesky spolu s maskotom stanice.

Úlohy hostesiek zverili organizátori Lucii Senášiovej a Eve Cifrovej. Dievčatá sa na akciu obliekali samé a ich dráždivý outfit vyrážal dych. „Toto je môj štýl, ktorý milujem,“ povedala nám Lucia, ktorá vyzerala tak trochu ako známa striptérka Dita von Teese.

Obe sexice ale svojou prítomnosťou obšťastňovali hlavne maskota – zeleného zajaca. „Vychutnali sme si to naplno. Videli ste tie ruky na našich zadkoch? Doma čakám výprask od priateľa,“ žartovala Senášiová. Snáď to naozaj nebude až také zlé. Veď ak príde Lucia domov v tomto oblečení, jej priateľ bude určite namäkko a na nejakého zajaca žiarliť nebude.

 

FOTO: Senášiová a Cifrová ako sexi hostesky v podväzkoch.

Senášiová a Cifrová v
Zobraziť galériu (23)

 

Sledujte TOPKY TV: Senášiová a Cifrová o sexi outfite a  zelenom zajacovi.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu