Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pästný súboj Missiek: Jedna prišla o korunku!

Sarah Jonesová a Miss Anglicka Rachel Christieová
Sarah Jonesová a Miss Anglicka Rachel Christieová

LONDÝN - Najkrajšia žena Anglicka sa v piatok vzdala titulu Miss po tom, čo sa v tlači objavili správy o tom, že v pästnom súboji napadla ďalšiu kráľovnú krásy.

Rachel Christieová, neter slávneho olympijského šprintéra Linford Christieho, bola tento týždeň zatknutá po tom, čo sa v jednom manchesterskom nočnom klube údajne popasovala s Miss Manchester Sarou Jonesovou.

Christieová, ktorá je prvou anglickou miss čiernej pleti, sa s Jonesovou pohádala kvôli svojmu priateľovi. Miss Anglicko vraj potom päsťami napadla Miss Manchester.

"Kvôli mediálnemu tlaku a obvineniam, ktoré boli proti nej vznesené, sa Rachel Christieová rozhodla odstúpiť zo súťaže Miss World a vrátiť svoju anglickú korunku," uviedli organizátori súťaže Miss Anglicka na svojich webových stránkach. "Rachel sa pokúsi očistiť svoje meno a bude pokračovať v príprave na olympijské hry v roku 2012," vysvetlili usporiadatelia.

Christieová vyhlásila, že teraz pôjde v stopách svojho strýka a pokúsi sa zvíťaziť v sedemboji na olympijských hrách v Londýne v roku 2012.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu