Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Miss Plastika: Milióny za silikón a botox!

Miss Plastika 2009 Zobraziť galériu (9)
Miss Plastika 2009

BUDAPEŠŤ - Konečne sme sa dočkali! V Maďarsku zmýšľajú skutočne pokrokovo. Vôbec po prvýkrát sa tu uskutočnila súťaž Miss, na ktorej boli výlučne umelo upravené krásky. A pozerať sa teda bolo na čo! Odmenu si okrem víťaziek odniesli aj chirurgovia, ktorí ich skrášlili.

Celý svet bojuje proti umelým úpravám v súťažiach Miss, no zatiaľ márne. Takmer každú obdobnú šou sprevádzajú škandály, väčšinou pre umelé prsia, či upravený nos tej ktorej finalistky. Naši južní susedia si povedali, že takýmto pochybnostiam jednoducho odzvonia a zorganizovali súťaž výlučne pre slečny, ktoré niekedy podstúpili plastickú operáciu.

Do finále sa prebojovalo dvadsať krások z celého Maďarska. No odniesť titul Miss plastika 2009 - harmónia a krása si mohla len jedna. Podľa poroty, ale aj divákov, bola konkurencia mimoriadne silná. „Naša krajina sa k plastickým operáciám stavia veľmi nedôverčivo, toto bol najlepší spôsob ako prezentovať fantastickú prácu chirurgov,“ objasnil dôvod vzniku jeden z porotcov, fotograf Marton Szipal.

 

Miss Plastika: Milióny za
Zobraziť galériu (9)

Miss Plastika Réka Urbán

Miss Plastika: Milióny za
Zobraziť galériu (9)

1. vicemiss Edina Kulcsár

Miss Plastika: Milióny za
Zobraziť galériu (9)

2. vicemiss Alexandra Horváth

 

Všetky súťažiace sa mohli pochváliť silikónovými prsiami, niektoré mali skrášlený aj nos či očné viečka. Najbizarnejšou operáciou však boli chirurgicky upravené prsty na nohách. Víťazstvo si odniesla Réka Urbán (22), hosteska s blond vlasmi a takmer dokonalými mierami, ktorá podstúpila operáciu len tento rok. Nezostáva nám iné len jej k tomuto počinu pogratulovať. Jej krása bola vyvážená luxusným apartmánom v Budapešti. Prvou vicemiss sa stala Edina Kulcsár (18), krásavica s havraními vlasmi získala auto a šperky za dva milióny forintov si odniesla druhá vicemiss Alexandra Horváth (23).



O tom, že nešlo o typickú súťaž, svedčia aj ďakovacie reči ocenených, ani v jednej nebol spomenutý svetový mier, no nesmeli chýbať srdečné poďakovania rodinám a najmä lekárom, ktorí sa pričinili o ich krásu. Porotcovia sa jednoznačne zhodli, že maďarské dámy sú tie najkrajšie v Európe. My, Slováci si o tomto vyhlásení určite myslíme svoje!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu