Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Česi majú novu Miss: Je ňou modelka Vignerová!

Lucie Smatanová, Aneta Vignerová a Hana Věrná, Zobraziť galériu (3)
Lucie Smatanová, Aneta Vignerová a Hana Věrná,

PRAHA – Titul Miss ČR pre rok 2009 získala modelka Aneta Vignerová (21) z Havířova. Prvou vicemiss sa stala študentka medzinárodných vzťahov Lucia Smatanová (23) z obce Kochánky na Mladoboleslavsku a tretie miesto v súťaži krásy patrí študentke cestovného ruchu Hane Věrnej (20) z Kudlovic na Uherskohradišťsku.

Víťazky vybrala porota vedená bývalou Mis ČR a Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou. Večerná show ponúkla divákom vystúpenia Karla Gotta, Lucie Bílej či husľového virtuóza Pavla Šporcla so slovenskou cimbalovou kapelou Romano Stilo.

Dievčatá súťažili vo voľnej disciplíne, klasickej promenáde v plavkách a predstavili sa aj vo večerných róbach. Spoločenské šaty pre finalistky pripravila módna návrhárka Liběna Rochová. Študentka Nikol Riškovou z Klatov zvolili diváci svojim hlasovaním ako Miss Sympatia.

Nová Miss ČR Aneta Vignerová meria 180 cm, váži 59 kilogramov a jej miery sú 86 – 63 – 92. Okrem plávania, bicyklovania a cestovania ju baví varenie a čítanie. Na otázku, čím by chcela byť odpovedala: „Zatiaľ som nenašla povolanie, ktoré by ma napĺňalo, ale určite ma baví práca s ľuďmi.“ Aneta bude Česko reprezentovať na súťaži Miss World 2009.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu