Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Miss nepočujúcich je Ukrajinka, Slovenku zvolili za Miss Sympatia

Zuzana Zliechovcová Zobraziť galériu (3)
Zuzana Zliechovcová

PRAHA - Najkrajším nepočujúcim dievčaťom sveta sa v sobotu stala Ukrajinka Diana Kovtunova. Prvou vicemiss je Simhiwe Magagula zo Svazijska a titul druhej vicemiss si z Prahy odniesla Maria Baranova z Ruska.

Slovenke Zuzane Zliechovcovej udelila porota titul Miss Sympatia. Gruzínka Nina Davitinidze získala titul Miss nepočujúca Európy.

Ako uvádza český spravodajský portál iDNES.cz, víťazka porotu nezaujala len svojím pôvabom, ale i voľnou disciplínou, v ktorej predviedla svižný tanec nazvaný Tentoraz sa budem smiať ja. Prvá vicemiss 9. ročníka súťaže Miss Deaf World Simhiwe Magagula predviedla africký tanec a druhá vicemiss Maria Baranova získala body mačacím tancom na hudbu z filmu Ružový panter. Práve tanec si ako svoju voľnú disciplínu podľa iDNES.cz vybrala väčšina finalistiek, ktoré sa okrem národných tancov predviedli sambou, rumbou či moderným tancom.

Bližšie informácie o súťaži prináša oficiálna stránka www.missdeafworld.org.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu