Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Hendikep superstaristu Machalu: Tento fešák sa zajakáva!

Martin Konrád a Leo Machala Zobraziť galériu (6)
Martin Konrád a Leo Machala

BRATISLAVA – Zaujímavá podobnosť! Leo Machala (20) je typ, na ktorý dievčatá letia. Môže sa stať akýmsi novým Martinom Konrádom (17), ktorý mal neuveriteľné množstvo fanyniek. Títo dvaja fešáci majú okrem sympatického výzoru aj ďalšiu spoločnú črtu – obaja sa zajakávajú.

Sympaťákovi Leovi Machalovi sa následkom ťažkej choroby, ktorú prekonal v detstve, rozpráva veľmi ťažko. Bolo to zjavné už v jeho upútavke v prvom semifinálovom kole. Mladík sa poriadne sústredil na to, čo povie. Robil si prestávky a aj tak sa občas „zakoktal“. Rovnako to bolo pri našom rozhovore s ním.

Zaujímavé je, že podobný prípad už v SuperStar bol! Martin Konrád sa tiež mimo spievania občas zajakával. Chalani majú do istej miery spoločný aj výzor: tmavé vlasy a tmavé oči. Okolo Konráda, ktorý mal takzvaný emo štýl, sa na jeseň 2007 rozpútal poriadny ošiaľ. Baby na neho leteli ako osy na med.

Leo so svojím sladkým výzorom má tiež slušné šance poblázniť dievčatá. Navyše si trúfame povedať, že spieva lepšie ako Martin. Uvidíme, či to nakoniec Machala dotiahne tak vysoko ako Konrád. Ten v tretej sérii slovenskej SuperStar vypadol až v šiestom finálovom kole.

 

Sledujte TopkyTV: Rozhovor s Leom Machalom po prvom semifinále.

 

Sledujte TopkyTV: Dokrútka Martina Konráda v Slovensko hľadá SuperStar 3.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu