Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Láncošovej zmena: Z neviniatka arogantná „hviezda“!

Lucia Láncošová počas účinkovania v Slovensko má Talent a v SuperStar. Zobraziť galériu (4)
Lucia Láncošová počas účinkovania v Slovensko má Talent a v SuperStar.

BRATISLAVA - Sláva jej udrela do hlavy! Kedysi nevýrazné a skromné dievča Lucia Lancošová (15), ktoré si pamätáme z relácie Slovensko má Talent, sa zmenilo na nafúkanú a arogantnú adeptku o titul Česko Slovenskej SuperStar. Čo si o svojom správaní myslí mladá Košičanka?

Táto slečna je celému národu známa najmä z účinkovania v súťaži Slovensko má Talent. Vtedy sa prezentovala ako milé dievča, ktoré dokonca "podplatilo" porotu nakreslenými obrázkami, ktoré im na pódiu podarovala. Jej mama sa v tom čase o dcérinej účasti vyjadrila, že „vystupovanie pred publikom sa jej veľmi páčilo. Chce sa takto zviditeľniť, lebo by bola rada speváčkou.“

A tak mladučká Lucia neváhala a prihlásila sa do SuperStar. Išla do toho s veľkým nadšením a s podporou poroty. Lucia bola jednou z favoritiek. Až do času, kedy začalo odborníkom prekážať jej príliš arogantné správanie. Dokonca ju upozornili, aby sa nechovala tak prehnane sebavedomo. „Mne sa páči, keď sú speváčky skromnejšie,"  okomentovala jej nedeľňajší výkon Jandová.

Ako sa zdá, za ten rok od účinkovania v "talentovej" šou sa Lucia poriadne zmenila. A to si všimlo aj jej okolie. Ona sama si to však nemyslí. „Neviem, na základe čoho to vydedukovali. Keď som sledovala americké spevácke šou, tak tam vnímajú sebavedomie ako plus," pozerá sa na celú vec Láncošová.

Nechajme sa prekvapiť, ako sa bude jej chovanie v Česko Slovenskej SuperStar ďalej vyvíjať. Po včerajšom rozhodnutí totiž ostáva v speváckej šou, pretože diváci na základe esemes hlasovania vyhodili Deborah Kahlovú a Dominiku Maščuchovú.


 

Sledujte TOPKY TV: Lucia Láncošová o tom, ako vníma názory poroty a okolia, že je arogantná. 



 

Sledujte TOPKY TV: Lucia Láncošová hodnotí svoj nedeľňajší výkon.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu