Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Puskailer v celej kráse: Takmer úplne nahý!

Thomas Puskailer. Zobraziť galériu (6)
Thomas Puskailer.

HOLANDSKO – Ukáže nám aj toto?! Thomas Puskalier (28) nie je v šoubiznise nováčikom. V Holandsku si v roku 2002 zahral v jednom z takzvaných „mydlových“ seriálov. A ukázal tam takmer všetko!

Puskailer v celej kráse:
Zobraziť galériu (6)

Thomas Puskailer je spevák, tanečník, aj herec. Napriek tomu skúša šťastie v Česko Slovenskej SuperStar, aby už nemusel prijímať len jednorazové a menej platené kšefty. Ako povedal aj v sobotnej dokrútke: „Neviem sa tým uživiť.“

Jedným z jeho menších džobov bola aj epizódna úloha v holandskom seriáli Onderweg naar morgen, čo sa dá preložiť ako Odchádzam až zajtra. Thomas tam stvárnil postavu s menom Vladimir Valikov. S vyholenou hlavou aj trochu vyzeral ako nebezpečný Rus, najmä keď šermoval s nožom kamarátovi pod nosom.

Problémový ruský chlapec ale poteší mnohé fanynky. Thomas mal totiž v seriáli takmer nahú scénu – pred kamerou sa promenádoval len v slipoch. Ktovie, či sa aj na javisku Česko Slovenskej SuperStar niekedy trochu neodhalí. Náznak prišiel už na kastingu, aj v prvom semifinálovom kole. „Ja by som chcel pochváliť tvoj úsmev, ten ťa drží nad vodou, a ten výstrih...“ všimol si aj porotca Ondřej Hejma, že Thomas má čo ukázať.

Sledujte TopkyTV: Thomas Puskailer sa odhalil v holandskom seriáli.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu