Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Maštalír a Pauhofová: Rozchod?!

Tomáš Maštalír a Táňa Puhofová Zobraziť galériu (3)
Tomáš Maštalír a Táňa Puhofová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Už netvoria pár! Herecká dvojica Táňa Pauhofová (26) a Tomáš Maštalír (31) sa vraj nedávno rozišli! Ich päť ročný vzťah je tak zrejme definitívne ukončený. Topky.sk zisťovali , či je to naozaj tak, a či za rozchodom stojí tretia osoba.

Ako sa zdá, navonok harmonický pár Táňa Pauhofová a Tomáš Maštalír, predsa len tak ideálny nebol. Topky.sk sa dozvedeli, že herecká dvojica sa po piatich rokoch chodenia údajne nedávno rozišla. „Maštalír sa rozišiel s Pauhofovou. On sa tajne stretáva už viac ako dva mesiace s Dianou Mórovou,“ dozvedáme sa od nášho dôveryhodného zdroja. Na margo týchto informácií sme sa preto snažili s oboma hercami spojiť.

Hoci ani jeden z nich spočiatku nezdvíhal telefón, nakoniec nám odpovedali na esemesky. V Táninej správe stálo: „Nie je to pravda, pár tvoríme stále a o tomto celom neviem nič,“ narážala na možný milenecký pomer jej partnera s Dianou Mórovou. Maštalír bol rovnako stručný a s takzvaným smajlíkom na začiatku správy napísal: „Včera sme sa s Taničkou vrátili z dovolenky, takže o žiadnom našom rozchode neviem,“ popieral tiež, že by Táňu opustil. O mileneckom pomere s Mórou však nenapísal ani čiarku, dokonca to ani nepoprel. Zrejme úsmev mala byť odpoveď.

Topky.sk však pátrali po informáciách ďalej a zisťovali ich pravdivosť. Od ďalšieho zdroja, ktorý ma blízko k hereckému povolaniu, sme sa dozvedeli to isté. O ich rozchode sa vraj už dlhšie šušká, najmä medzi ich známymi a hereckými kolegami.

Populárny pár počas svojho vzťahu už prežil niekoľko krízových období, naposledy sa pred vyše rokom v médiách nahlas skloňovalo slovo rozchod. Obaja sa vtedy však na túto tému odmietli vyjadriť. Slovo nevera sa v spojení s ich vzťahom tiež objavilo už niekoľkokrát, vždy to však obaja popreli a vyzeralo to tak, že je všetko medzi nimi v poriadku. Viacerí známi v ich okolí totižto tvrdia, že Táňa je príliš zaslepená a Tomáša natoľko miluje, že akúkoľvek neveru nepripúšťa. No ako sa zdá, ani ona nie je až také neviniatko. Údajne mala mať zhruba pred rokom románik s bubeníkom Valihorom, no vtedy to poprela.

Hoci sa občas Tomáš a Táňa na verejnosti ukázali spolu, vraj už dlhšie išlo len o verejné divadlo, keďže sa Maštalír tajne stretáva už dlhší čas s herečkou Dianou Mórovou, ktorá bola jeho dávnou láskou a nedávno ukončila vzťah s Jurajom Mokrým. To, ako  je to naozaj medzi nimi, vedia zrejme iba oni dvaja.  Alebo traja?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu