Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sporo odetá Pauhofová: Zvodný tanec medzi údenáčmi! Táni, čo nám ešte ukážeš?

Táňa Pauhofová Zobraziť galériu (3)
Táňa Pauhofová

BRATISLAVA – Sexi ryšavka to veru vie roztočiť! Herečka Táňa Pauhofová (25) opäť potvrdila, že jej riadna dávka extravagancie ani náhodou nechýba. Nedávno sa totiž dala nahovoriť na tancovanie medzi údenáčmi. A to hrala iba anjela!

Atraktívna rusovláska Táňa Pauhofová znovu prekvapuje. Po nevšednej róbe, v ktorej sa predviedla na tohtoročnom OTOvi, len nedávno zaujala v klipe českej skupiny Xindl X. Ponuku na účinkovanie dostala od svojho kamaráta – režiséra Jakuba Sommera.

„Robotu s Jakubom mám rada, tak to bola vybavená záležitosť,“ pochvaľovala si Táňa spoluprácu. Bodaj by nie, tvorcom totiž nechýbala nápaditosť a preto aj výsledný efekt stojí za to. Veď tancujúci anjel medzi údenáčmi a k tomu v krátkych šatách sa len tak nevidí. „Bolo to dosť zábavné,“ spomína Pauhofová na jednodňové nakrúcanie v pražskom ateliéri.

Okrem nej si vo videoklipe zahrali aj herečky Marie Doležalová a Simona Babčáková, aktuálne Slovákom známa z filmu Nestyda. Zdá sa, že Táňa kreativite hranice rozhodne nekladie. Nechajme sa teda prekvapiť, čím novým nás príjemne prekvapí nabudúce. Alebo nebodaj spôsobí nečakaný šok?


Sledujte TOPKY TV: Pauhofovej tanec medzi údenáčmi!



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu