Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krainová o Hudlerovi: Áno, rozišli sme sa! Je to úbožiak!

JIří Hudler a Simona Krainová už nie sú pár.
JIří Hudler a Simona Krainová už nie sú pár.

PRAHA – Potvrdené! Simona Krainová (36) priznala problémy vo vzťahu s Jiřím Hudlerom (25). Po spovedi dvoch prostitútok, ktoré s Hudlerom oslavovali jeho prestup do Ruska, sa Simona zbalila a odletela do Grécka.

„Všetko je pravda, odlietam preč,“ to bola reakcia Simony Krainovej, keď ju v súvislosti s Hudlerovou neverou oslovil český denník Aha! Zdá sa, že noc strávená s prostitútkami bola poslednou kvapkou, ktorá prispela k rozchodu dvojice. Pre denník Blesk prezradila Simona viac.

„Chce sa mi z Jirku zvracať. Je to úbožiak. Ešte ráno mi písal SMS, že som ženou jeho života. Ešteže som s ním nemala to dieťa, ktoré chcel on, nie ja, ako tvrdil tým štetkám,“ rozzúrila sa Simona. „Skončila som s ním a svoje rozhodnutie už nezmením,“ dodala. Denníku sa zverila aj s tým, že Hudlerovi dala kopačky už dvakrát. Nezvládala lásku na diaľku, no Hudler ju vždy presvedčil, aby sa k sebe vrátili.

Posledné dva mesiace bol ale vzťah medzi modelkou a hokejistom už len jednou veľkou krízou. A práve Hudler vraj chcel so Simonou dieťa, aby si ju udržal. Blondínke sa ale vôbec nepáčil jeho prestup do Ruska, a to bol tiež jeden z dôvodov, prečo rozmýšľala o rozchode. Po výpovedi dvoch prostitútok jej už v ukončení vzťahu nič nebránilo.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu