Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Christová a Beňo prekvapujú: Taja rozchod!?

Ivana Christová a Robo Beňo Zobraziť galériu (4)
Ivana Christová a Robo Beňo

BRATISLAVA – Láske odzvonilo? Podľa našich informácií už Ivana Christová (38) a Robo Beňo (47) zhruba mesiac netvoria pár. Ako sa šepká v mediálnych kruhoch, dôvodom má byť okrem iného aj nadmerné pracovné vyťaženie, kvôli ktorému na seba nemajú dostatok času.

V súvislosti s ich vzťahom sa už hovorilo aj o plánovaní svadby. No ako sa zdá, všetko bude nakoniec inak. Po dvoch rokoch to medzi Christovou a Beňom vyzerá tak, že je koniec. Ich láska, ktorá vznikla počas jojkárskeho Celebrity Campu, je podľa našich informácií fuč.

Keď sme v súvislosti s rozchodom oslovili Roba Beňa, najprv ho topkám nepoprel. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať,“ zneli jeho slová bezprostredne po položení našej otázky. Po chvíli váhania sa predsa len rozhodol čosi prezradiť. „Ivana je maximálne vyťažený človek. Sme radi, keď si na seba nájdeme čas,“ dozvedáme sa od bývalého moderátora. Ako sa teda zdá, pracovné povinnosti sú pre bývalú federálnu miss na prvom mieste.

Nakoniec však Beňo podotkol, že „minulý víkend sme trávili spolu na chate.“ Na záver našej komunikácie prekvapivo nazval správy o rozchode klebetami. Zrejme je to ešte príliš čerstvé a s Christovou sa dohodli, že zatiaľ sa k tejto téme nebudú vyjadrovať. Ktovie, či si tak chcú nechať zadné vrátka pre prípad, že by sa k sebe ešte rozhodli vrátiť.

Priestor na vyjadrenie sme dali aj Ivane. „Neviem, odkiaľ máte takéto informácie. Nie je to pravdivé. Nemôžem hovoriť, pretože šoférujem,“ snažila sa rýchlo ukončiť náš rozhovor. Zaujímavé pritom je, že kým sa nám s ňou podarilo spojiť, neustále mala na linke obsadené a telefonovala. Jej hovor trval približne dvadsať minút. Ako sa zdá, predtým, než sme jej položili spomínanú otázku, Ivane neprekážalo, že sedí za volantom...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu