Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Misska Pribilová a Kraus: Koniec idylky! Rozchod!

David Kraus a Petronela Pribilová. Zobraziť galériu (7)
David Kraus a Petronela Pribilová.

BRATISLAVA/PRAHA – A je to tu! Iba niečo vyše mesiaca trval vzťah finalistky súťaže Miss Slovensko 2009 Petronely Pribilovej (19) a speváka Davida Krausa (29), syna známeho moderátora Jana Krausa. Petronela si momentálne lieči zlomené srdce v Indii.

Nebol to ten pravý! Finalistka Miss Slovensko 2009 Petronela Pribilová pred finále o sebe prezradila, že ešte nemala žiadneho chlapca. Potom sa zoznámila s hudobníkom Davidom Krausom. Dvojica svoj vzťah nechcela nijako komentovať a ani na verejnosti sa k sebe zaľúbenci nesprávali príliš dôverne.

Rovnako tajomne prebehol aj rozchod tohto párika. „Nechcete sa, dúfam, pýtať na nijaké rozchody!“ povedal nám David, keď sme sa s ním telefonicky spojili. Po našom priznaní, že voláme naozaj kvôli tomu, sa s nami okamžite rozlúčil a zložil telefón.

Petronela sa o túto smutnú udalosť podelila so svojimi najbližšími verejne. Na svojom internetovom profile na Facebooku zmenila svoj stav „vo vzťahu“ na „nezadaná“. Okamžite na to reagovali jej priatelia s vyjadrením ľútosti. Zaujímavé je, že jeden z nich sa zachoval presne opačne a Petronele napísal: „Schvaľujem!“ Podľa toho by sa mohlo zdať, že Petronela a David sa k sebe naozaj nehodili a rozchod bol pre oboch dobrým riešením. Tmavovláska si teraz podľa našich informácií prevetráva hlavu v Indii, konkrétne v Bombaji.

FOTO: Petronela na súťaži Miss.

Misska Pribilová a Kraus:
Zobraziť galériu (7)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu