Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Judínyová v nálade: Najprv slivovica, potom „rošambo“!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (6)
Erika Judínyová

BRATISLAVA – Leto je čas zábavy a žúrov! A Erika Judínyová (37) ich má dokonca v popise práce. No na žiadnej spoločenskej akcii sme ju ešte neprichytili pri tanci. Prečo? Lebo jej nikto nenalial!

Spevácka ani tanečná hviezda z nej nebude! Moderátorku Eriku Judínyovú sme nedávno stretli v jednom nočnom klube a zisťovali sme, aký má vzťah k spomínaným činnostiam. Jej odpovede boli naozaj zaujímavé!

„Pospevujem si, ale iba keď som sama, lebo je to strašné,“ prezradila na seba Erika. Svoje spevácke výkony preto predvádza len sama sebe, najčastejšie počas cesty autom. Vtedy prelaďuje stanice a hľadá tie správne piesne, ktoré jej „sadnú“.

Podobne je na tom Erika aj s tancom. „Nie som nejaký veľký tanečník. Dokonca si dovolím tvrdiť, že som antitalent na tancovanie,“ hovorí sebakriticky moderátorka markizáckej Smotánky. Predsa len sa však nájdu príležitosti, kedy Erika začne vrtieť bokmi. „Za triezveho stavu na parket nevyjdem, ale po jednej, dvoch slivoviciach sa odvážim,“ prezradila na seba.

Zdá sa však, že to veru často nie je, keďže sme Judínyovú ešte nevideli ani so slivovicou, ani na parkete. „Keď pracujem, vôbec nepijem. Zabávať sa chodím možno raz za pol roka,“ povedala nám. Za týchto okolností zrejme fotografie tancujúcej Eriky s pohárikom slivovice v ruke tak skoro nevzniknú.

 

Sledujte TOPKY TV: Erika Judínyová o svojich speváckych a tanečných "kvalitách".



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu