Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Padajúca markíza vyhnala Judínyovú, Škamlovú skoro odfúklo!

Erika Judínyová a Romana Škamlová utekali pred silným vetrom. Zobraziť galériu (6)
Erika Judínyová a Romana Škamlová utekali pred silným vetrom.

BRATISLAVA – Vyčíňanie včerajšieho počasia na vlastnej koži okúsili aj modelka Romana Škamlová (20) a moderátorka Erika Judínyová (37). V historickom centre Bratislavy sexi blondínky takmer odfúklo. Obe doslova utekali pred veternou smršťou.

Mala čo robiť, aby sa udržala na nohách. Do tváre jej šľahal silný vietor a naokolo všetko lietalo. „Bála som sa, keď som videla, čo sa všetko okolo mňa deje. Veľmi rýchlo som sa utekala schovať do podniku,“ opisuje svoje pocity bývalá priateľka Honzíka Novotného Romana Škamlová. Ako však ďalej podotkla, búrok a bleskov sa vo všeobecnosti nebojí. „Smršte však pokladám za obzvlášť nebezpečné, pretože nemôžete vedieť, či do vás niečo nevletí,“ konštatovala.

Pred nástrahami počasia včera unikala aj markizácka moderátorka Erika Judínyová. Vietor, ktorý náhle začal vyčínať na terase podniku, kde sa nachádzala, odfúkol stoličky a aj plátennú markízu. Našťastie sa známym dámam nášho šoubiznisu nič nestalo.

Pozrite si fotografie v našej GALÉRII!

 

Viac článkov o včerajšom vyčíňaní počasia:

Na Záhorí strhávalo strechy a vedenie

Hasiči museli kvôli búrkam zasahovať 50 krát

Búrky v Poľsku: 6 mŕtvych, 34 ťažko zranených!

Popadané stromy prerušili vlakovú dopravu na Záhorí



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu