Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Kollárová milenka či Judínyová: Za imidž utrácajú nehorázne prachy!

Erika Judínyová, Helena Holková Zobraziť galériu (6)
Erika Judínyová, Helena Holková

BRATISLAVA – Luxus! To je slovo, ktoré sa nespája iba s Borisom Kollárom (43), ale aj jeho milenkami. Naposledy sa v spoločnosti ukázal s Helenou Holkovou (36), ktorej kabelka a topánky spolu stáli aspoň 2000 €! Zahanbiť sa však nedala ani moderátorka Erika Judínyová (37), ktorej nová kabelka má hodnotu asi 800 eur. Na aké drahé doplnky si potrpia ďalšie dámy či páni? To pre nás zistil stylista Andrej Kusalik.

Kollárová milenka či Judínyová:
Zobraziť galériu (6)
Helena Holková, podnikateľka: Veľmi luxusný styling, pripomína mi štýl Victorie Beckham. Je to všetko veľmi uhladené. Luxusné kožené šaty doplnila ružovými lodičkami značky Versace, ktorých cena je 700 eur. Nechýba  kabelka Gucci, ktorej cena môže byť 1300 eur. Náramok od Diora má hodnotu okolo 300 eur. Páči sa mi, že nezabudla na vizáž a vlasy, čiže perfektné. Chválim.
Kollárová milenka či Judínyová:
Zobraziť galériu (6)
Erika Judínyová, moderátorka: Erika sa aj pri kabelke z dielne Louis Vuitton držala svojho štýlu – hlavne, nech je efektná. Lesklá kabelka jej naozaj pristane a keďže ide o limitovaný kus, nešlo o lacný špás. Cena sa môže pohybovať okolo 800 eur.
Kollárová milenka či Judínyová:
Zobraziť galériu (6)
Romana Škamlová, modelka: Krásna žena a krásne topánky – ideálny pár. Romana vsadila na luxusný kúsok z dielne Gucci. Hodvábne lodičky s otvorenou špicou na ihličkovom podpätku, ktorý je ozdobený Swarovského kameňmi, mohli stáť aj 600 eur. Romana si po tomto svete cupká naozaj štýlovo.
Kollárová milenka či Judínyová:
Zobraziť galériu (6)
Jarka a Magda Šebestové, modelky: Jarka vsadila na rovnaké značky ako pani Holková. Topánky z dielne Versace, zhruba za 500 eur, doplnila zlatou lesklou kabelkou Gucci asi za 400 eur. Z tejto kombinácie nie som príliš unesený, zato Magda sa so stylingom vyhrala. Veľké šále sú momentálne veľmi trendy. Tento z dielne Gucci je veľmi vydarený kus za asi 450 eur. Outfit doplnila sandálikmi rovnakej značky zhruba za 500 euro. Čerešničkou na torte je luxusná kožená vesta. Magda, bravo.
Kollárová milenka či Judínyová:
Zobraziť galériu (6)

Patrik Vrbovský – Rytmus, spevák: To, že už aj slovenskí muži podľahli luxusným značkám, vidíme pri Rytmusovi, ktorý ohúril nádhernými teniskami. Tie pre značku Louis Vuitton navrhol americký hiphoper Kanye West a ide o kúsok za 600 eur. Outfit doplnil šálom rovnakej značky za 450 eur. Rytmusovi to naozaj vyšlo.

 

 

 

 

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu