Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ukázať prsia v 50-ke? Sharon Stone s tým nemá problém!

Sharon Stone Zobraziť galériu (10)
Sharon Stone

LOS ANGELES - Odvaha jej nechýba! Americká herečka Sharon Stone (51) zvádza svoj vnútorný boj s plynutím času rovnakým spôsobom ako jej rovesníčka Madonna (50). V zrelom veku šokuje svet odvážnymi pózami - na obdiv ešte stále vystavuje aj obnažené prednosti!

Sharon svoje krivky vo vynikajúcej forme odhalila pred objektívom fotografa Alixa Malka ešte v čase, keď si do kolónky vek písala okrúhlu päťdesiatku. Oblečené mala len čierne nohavičky a vyzývavý korzet, ktorý však tentoraz končil tesne pod jej toľko diskutovanou pýchou ženskosti. Telo blonďavej krásky s nahými prsiami vyzerá síce pevne a lákavo, no už na prvý pohľad je každému jasné, že na záberoch sa podpísala precízna práca retušéra - presne tak, ako to býva zvykom u "nestarnúcej" hudobnej hviezdy Madonny.

Pikantné fotografie uverejnil magazín Paris Match, ktorého redaktor Marc Levy hollywoodsku hviezdu vyspovedal pri obede. Sharon mu prezradila, že v živote už napísala niekoľko piesní a má čoraz väčšiu chuť nie iba hrať, ale predovšetkým realizovať. A aký je jej vzťah k starobe? Poukazujúc na Jeanne Moreau, Sharon odvetila, že krása nie je otázkou veku, ale duše. Jeden muž jej raz totiž povedal, že vrásky z každej strany úst sú ako zátvorky obklopujúce pekné veci, ku ktorým má čo povedať. Výstižné, nie?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu