Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Priateľka zosnulého Charlieho anjela Fawcett: Zarobí na jej smrti?

Farrah Fawcett Zobraziť galériu (3)
Farrah Fawcett (Zdroj: SITA)

TEXAS - Blízka priateľka Farrah Fawcett vydá denník, ktorý písala počas herečkinho boja s rakovinou konečníka. Vydavateľstvo William Morrow, ktoré patrí spoločnosti HarperCollins informovalo, že kniha Alany Stewart s názvom My Journey With Farrah (Moja cesta s Farrah) by sa mala dostať na americký trh v auguste.

Časť zisku z predaja knihy bude venovaný nadácii pre výskum rakoviny, ktorú založila Fawcett. Herecká hviezda podľahla rakovine 25. júna vo veku 62 rokov. Farrah Fawcett sa narodila 2. februára 1947 v Corpus Christi v americkom Texase. Hereckú kariéru začala v šesťdesiatych rokoch 20. storočia hosťovaním v rôznych televíznych seriáloch.

V septembri 1976 sa v premiére predstavila ako Jill Munroe v seriáli Charlieho anjeli (1976). Úspešnú sériu ale po roku opustila. V roku 1985 bola za účinkovanie v televíznom filme Horiaca posteľ (1984) po prvý raz nominovaná na cenu Emmy. Druhú nomináciu jej v roku 1990 vyniesli Malé obete (1989) a tretiu získala v roku 2003 za hosťovanie v televíznom seriáli The Guardian (2001 - 2004). Na svojom konte má aj šesť nominácií na Zlatý glóbus.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu