Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pohreb Farrah Fawcett: Pri rakve sa zrútil jej dlhoročný partner!

Ryan O'Neal na pohrebe Farrah Fawcett. Zobraziť galériu (9)
Ryan O'Neal na pohrebe Farrah Fawcett.

LOS ANGELES - Rakvu herečky Farrah Fawcett pomáhal niesť v utorok na súkromnom pohrebe aj jej dlhoročný priateľ Ryan O'Neal. Ten znášal rozlúčku s milovanovou osobou veľmi ťažko.

Príhovorom v losangeleskom rímskokatolíckom kostole sa rozlúčil s filmovou hviezdou, ktorá vo štvrtok 25. júna prehrala dlhý boj s rakovinou konečníka. Na pohrebe sa zúčastnil aj syn dvojice, 24-ročný Redmond O'Neal, ktorého prepustili z väzenia. Po obrade sa vrátil a opäť si odpykáva trest za prechovávanie drog.

Medzi smútiacimi bola aj herečka Kate Jackson, bývalá modelka Cheryl Tiegs a Alana Stewart, bývalá manželka rockera Roda Stewarta. Pred kostolom stáli stovky fanúšikov a fanúšičiek a sledovali, ako nesú dovnútra herečkinu rakvu pokrytú žltými kvetmi.

Farrah Fawcett sa narodila 2. februára 1947 v Corpus Christi v americkom Texase. Hereckú kariéru začala v šesťdesiatych rokoch 20. storočia hosťovaním v rôznych televíznych seriáloch. V septembri 1976 sa v premiére predstavila ako Jill Munroe v seriáli Charlieho anjeli (1976). Úspešnú sériu ale po roku opustila. V roku 1985 bola za účinkovanie v televíznom filme Horiaca posteľ (1984) po prvý raz nominovaná na cenu Emmy. Druhú nomináciu jej v roku 1990 vyniesli Malé obete (1989) a tretiu získala v roku 2003 za hosťovanie v televíznom seriáli The Guardian (2001 - 2004). Na svojom konte má aj šesť nominácií na Zlatý glóbus.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu