Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Pohreb Charlieho anjela Farrah Fawcett bude v utorok

Farrah Fawcett Zobraziť galériu (6)
Farrah Fawcett

LOS ANGELES - Súkromný pohreb americkej herečky Farrah Fawcett sa uskutoční v utorok 30. júna v Los Angeles. Obrad sa začne o 16:00 miestneho času (streda 1. júla o 01:00 stredoeurópskeho letného času) v Cathedral of Our Lady of the Angels.

Herečka Farrah Fawcett vo štvrtok 25. júna prehrala boj s rakovinou konečníka vo veku 62 rokov. Ako na svojej internetovej stránke informoval magazín People, chorobe, s ktorou bojovala tri roky, podľahla v St. John's Heath Center v kalifornskej Santa Monice.

Bol pri nej dlhoročný partner Ryan O'Neal, priateľka Alana Stewart, priateľka a kaderníčka Mela Murphy a jej lekár Lawrence Piro. Do nemocnice sa Farrah Fawcett so zdravotnými komplikáciami vrátila len nedávno. "Miloval som ju celým svojím srdcom a veľmi mi bude chýbať. V posledných chvíľach opakovane strácala vedomie. Celú noc som sa s ňou rozprával, hovoril som jej, ako veľmi ju milujem. Teraz je na lepšom mieste,“ povedal O'Neal, ktorý tento týždeň médiám prezradil, že sa s Fawcett plánujú zosobášiť. „Nebol na to čas a Farrah nebolo dobre,“ uviedol 68-ročný O'Neal, ktorý bol s Fawcett od roku 1979 a majú spolu 24-ročného syna Redmonda O'Neala.

Farrah Fawcett sa narodila 2. februára 1947 v Corpus Christi v americkom Texase. Hereckú kariéru začala v šesťdesiatych rokoch 20. storočia hosťovaním v rôznych televíznych seriáloch. V septembri 1976 sa v premiére predstavila ako Jill Munroe v seriáli Charlieho anjeli (1976). Úspešnú sériu ale po roku opustila. V roku 1985 bola za účinkovanie v televíznom filme Horiaca posteľ (1984) po prvý raz nominovaná na cenu Emmy. Druhú nomináciu jej v roku 1990 vyniesli Malé obete (1989) a tretiu získala v roku 2003 za hosťovanie v televíznom seriáli The Guardian (2001 - 2004). Na svojom konte má aj šesť nominácií na Zlatý glóbus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu