Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Celebrity o mŕtvej Farah: Teraz je medzi skutočnými anjelmi

Farah Fawcett Zobraziť galériu (10)
Farah Fawcett

LOS ANGELES - Reakcie niektorých známych osobností a priateľov na správu o úmrtí americkej herečky Farrah Fawcett:

Ryan O'Neal (dlhoročný partner, americký herec) : "Po dlhom a odvážnom boji s rakovinou nás opustila naša milovaná Farrah. Aj keď je toto extrémne ťažký čas pre jej rodinu a priateľov, pokoj nachádzame v krásnych časoch, ktoré sme počas mnohých rokov strávili s Farrah, a vo vedomí, že jej život priniesol radosť mnohým ľuďom na svete".

Lee Majors (bývalý manžel, americký herec) : "Bola anjelom na Zemi a teraz je anjelom naveky".

Alana Stewart (americká herečka, blízka priateľka) : "Nedá sa slovami vyjadriť, aký veľmi zármutok cítim. Tridsať rokov mi bola Farrah viac ako priateľkou. Bola mojou sestrou, a aj keď mi bude veľmi chýbať, vo svojom srdci budem vedieť, že tu vždy bude tak ako anjel na pleci každého, kto ju miloval."

Jaclyn Smith (americká herečka, kolegyňa zo seriálu Charlieho anjeli (1976)) : "Farrah mala odvahu, silu a vieru. A teraz v pokoji odpočíva s naozajstnými anjelmi".

Robert Duvall (americký herec a režisér): "Farrah bola výnimočne talentovaná, viac ako väčšina herečiek, ktoré som videl. Vynikajúco sa s ňou pracovalo a bude nám chýbať".

Cheryl Ladd (americká herečka, kolegyňa zo seriálu Charlieho anjeli (1976)) : "Som strašne smutná z úmrtia Farrah. Bola neuveriteľne odvážna a Boh ju privíta s otvorenou náručou".

Kate Jackson (americká herečka, kolegyňa zo seriálu Charlieho anjeli (1976)) : "Farrah mi bude chýbať každý deň. Bola to nezištná osoba, ktorá milovala svoju rodinu a priateľov celým srdcom, a bolo to veľké srdce. Farrah ukázala počas choroby úžasnú odvahu a eleganciu a bola inšpiráciou pred svoje okolie. Keď si spomeniem na Farrah, budem spomínať na jej dobrotu, jej dôvtip, a samozrejme, jej krásny úsmev. Keď si dnes spomeniete na Farrah, spomeňte si na jej úsmev, pretože presne tak chcela, aby si ju pamätali: usmiatu".

Susie Coelho (televízna osobnosť, blízka priateľka) : "Pamätám si, keď sme spolu večerali a ona povedala: 'Idem na stretnutie s Aaronom Spellingom o nejakom televíznom seriáli o troch dievčatách - detektívkach'. A na druhý deň mi povedala: 'Kate Jackson a ja budeme hrať dve z nich, a hľadajú ešte tretiu. Dohodla som ti schôdzku'. Taká bola - veľkorysá k priateľom."

Hugh Hefner (zakladateľ časopisu Playboy) : "Farrah bola jednou z ikonických krások našich čias. Jej pôvab v štýle 'dievča zo susedstva' kombinovaný s omračujúcim vzhľadom z nej spravilo hviezdu filmu, televízie a tlače. Dnešná správa o jej úmrtí ma zarmútila a moje myšlienky a modlitby smerujú k jej rodine a priateľom".
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu