Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Markizáci Žitnému doprajú: Trnavská televízia? Držíme ti palce!

Žitného exkolegovia z Markízy
Žitného exkolegovia z Markízy

ZÁHORSKÁ BYSTRICA – Moderátor Rasťo Žitný (32) si v Markíze, zdá sa, neškrtne. No vďaka peniazom, ktoré zinkasuje za uvádzanie magazínu v trnavskej televízii, si z toho ťažkú hlavu robiť nemusí. A tešiť ho môže aj fakt, že mu jeho exkolegovia zo Záhorskej Bystrice prajú v novom džobe všetko najlepšie!

Zíde z očí, zíde z mysle! Obavy z naplnenia tohto tvrdenia zrejme dohnali Rasťa Žitného až pred televízne kamery. V pondelok to bude totiž mesiac, čo hviezdi pod logom Mestskej televízie Trnava. Ako ste sa na topkách mohli dočítať už včera, nejde o žiadny nevýnosný biznis. Tento džob mu podľa našich zistení môže za štyri týždne rozšíriť bankové konto o približne 1 500 €. 

V súvislosti s jeho novým pôsobiskom sme sa zaujímali aj o názory jeho bývalých kolegov, s ktorými spolupracoval niekoľko rokov. Jeho partnerka z Televíznych novín Marianna Ďurianová sa spočiatku hrala na nič netušiacu. „Neviem o tom, takže sa k tomu nemôžem vyjadriť,“ presviedčala nás plavovláska.

Ako však topkám ďalej prezradila, s Rasťom sa naďalej stretávajú. „Áno, stále sme v kontakte,“ netajila Marianna. Keď sme sa jej vzápätí opýtali, či sa jej Žitný s jeho novým flekom nepochválil, začala sa vykrúcať. „Viete, to, o čom spolu hovoríme, nechcem verejne rozoberať,“ dodala Ďurianová.

Po jej boku od osudného nešťastia sedí Jaro Zápala. Ten sa však na túto tému s médiami rozprávať odmietol. „Toto nekomentujem. K jeho aktivitám a životu sa nebudem vyjadrovať,“ povedal moderátor. Podobne skúpa na slovo bola aj Miriam Kalisová. „Nechcem sa k tomu vyjadrovať,“ rázne vyriekla brunetka.

Ďalšia tvár markizáckeho spravodajstva, Karol Farkašovský, sa o Žitného džobe v trnavskej televízii dozvedel až od nás. „Neviem o tom. Ja Rasťa poznám ako kolega. To, ako si predstavuje svoje ďalšie aktivity, je na ňom,“ myslí si hlásateľ. „Samozrejme, že mu držím palce,“ želal mu všetko dobré. Zároveň sme sa zaujímali, či Žitného návrat do médií považuje za správny. „Každý si je strojcom svojho šťastia,“ uzavrel Farkašovský.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu