Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Bolestivé PRIZNANIE markizáckej hviezdy: Nožom chcel ZAPICHNÚŤ svojho otca!

Samuel Krištofič alias Pirát Zobraziť galériu (2)
Samuel Krištofič alias Pirát (Zdroj: TV Nova)

BRATISLAVA - Slovenský MMA zápasník Samuel Krištofič s prezývkou Pirát odkryl svoju bolestivú minulosť. Počas reality šou Survivor sa vrátil v spomienkach do detstva a priznal sa k pokusu o vraždu. To týmto si fakt prešiel?

Bolestivé PRIZNANIE markizáckej hviezdy: Nožom chcel ZAPICHNUŤ svojho otca! (Zdroj: Voyo)

Galéria: Survivor 2024

Markizácka reality šou Survivor so sebou prináša nielen boj o prežitie na opustenom ostrove medzi súťažiacimi, ale častokrát je to aj o odhaľovaní svojej minulosti a v mnohých prípadoch aj zraniteľnosti. A práve v poslednej epizóde sa úspešný MMA bojovník alias Pirát natoľko otvoril so svojimi citmi, že spoluhráčom z kmeňa Lovci vyrozprával naozaj nepríjemný zážitok, ktorý zažil ako malý chlapec.

Samuel Krištofič alias Pirát v Survivor
Zobraziť galériu (2)
Samuel Krištofič alias Pirát v Survivor  (Zdroj: Voyo)

Bol obeťou násilníckeho otca a veľakrát aj priamym svedkom agresie páchanej na svojej mame. A keď sa ho jeden zo spoluhráčov spýtal, prečo sa rozhodol dať na kariéru bojovníka a akoby niekoho chrániť a obraňovať, tak sa to celé spustilo. „Možno agresia ma motivovala z detstva. Typický bojovnícky vzorec. Neúplná rodina pod vplyvom násilníka tatka, ktorý bol závislý na alkohole a robil akože doma zle, či mne, či sestrám a mamine,“ otvoril Pirát svoju trinástu komnatu a neskôr sa zdôveril s naozaj mrazivým príbehom, kedy chcel zapichnúť nožom svojho otca aby...

„Mal som 11, 12 rokov a tatko tým, že pil, tak robil zle. Večer keď došiel, tak mamine robil aj v noci zle, keď si myslel, že my spíme a že nevieme, nepočujeme. A ten tlak ma doviedol k tomu, že som sa rozhodol chrániť maminu a že chcem skoncovať s tým zlom a utrpením. Išiel som do kuchyne a zobral som kuchynský nôž,“ priznal sa bojovník. Čo sa ďalej dialo, sa už dozviete z videa vyššie a nezabudnite, že ďalšiu epizódu zmienenej šou nájdete na Voyo.

 

 

Viac o téme: PirátSamuel Krištofič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu