Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Čobejová vo filme o Žitnom: S týmto nemám problém!

Michaela Čobejová
Michaela Čobejová

BRATISLAVA – Už o desať dní sa dostane do vysielania diel Ako som prežil, dejovo podobný s vlaňajšou tragédiou Rasťa Žitného (32). V kontroverznej časti si hlavnú úlohu zahrá herečka z markizáckej Ordinácie Michaela Čobejová (38). A tej prepožičanie tváre do tohto príbehu vôbec nevadilo!

O necelý mesiac uplynie rok od nešťastnej havárie exmoderátora Rasťa Žitného, pri ktorej navždy vyhasol život len päťročného Tomáška Žilavého. Len pár dní pred smutným výročím sa však na obrazovke televízie JOJ objaví epizóda seriálu Ako som prežil, ktorá má s týmto skutočným príbehom spoločného viac než dosť.

„Kto chce hľadať isté paralely, možno ich tam nájde,“ myslí si Michaela Čobejová. Tá v spomínanej časti stvárnila lekárku Adelu, ktorá dostane do opatery úspešnú celebritu po vážnej dopravnej nehode. Väčšina Slovákov známu herečku považuje za tvár Markízy. Je totiž súčasťou jej grafiky a v rámci slovenských televízií ju diváci môžu vidieť iba v Ordinácii.

V tejto súvislosti sme sa zaujímali, ako sa stavia k tomu, že bude účinkovať v príbehu, ktorý sa ponáša na životný osud bývalého hlásateľa markizáckych správ. „Moja postava v príbehu Žitného nevystupovala, takže ja s týmto nemám problém,“ povedala topkám Čobejová. Jej herecký kolega z Ordinácie, Martin Mňahončák, si po jej boku zahral postavu celebrity.

 

Sledujte TOPKY TV: Michaela Čobejová o svojej postave v príbehu podobnom tragédii Rašťa Žitného

 

Sledujte TOPKY TV: Prvé zábery z nakrúcania kontroverzného dielu  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu