Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kmotríková: Po jej boku nový chlap!

Adriana Kmotríková Zobraziť galériu (2)
Adriana Kmotríková

BRATISLAVA – Prekvapenie v priamom prenose! Jojkárska moderátorka Adriana Kmotríková (38) ukázala po svojom boku nového chlapa. Kto ním je?

V sobotu večer si moderátorka Adriana Kmotríková vedľa seba vychutnala verejne spoločnosť nového muža. Ak by ste si však mysleli, že má sympatická plavovláska nového priateľa, mýlili by ste sa. Nový muž po jej boku bol totiž moderátor a vedúci vydania hlavnej jojkárskej spravodajskej relácie Ivan Janda, s ktorým prekvapujúco odmoderovala večerné Noviny. Ten nahradil jej stáleho moderátorského kolegu Jána Mečiara.

Topky.sk sa preto hovorkyne televízie Joj Tatiany Tóthovej spýtali, čo bolo dôvodom tejto zmeny. „Ján Mečiar v sobotu večer moderovať nemohol. Ale je veľmi dobré vedieť, že v prípade, ak naši moderátori nebudú k dispozícii, máme v tíme človeka, ktorý ich dokáže plnohodnotne zastúpiť.“ To, či išlo o jednorazovú záležitosť, alebo Ivan Janda ako moderátor natrvalo nahradí Mečiara, zrejme ukáže čas.

Kmotríková: Po jej boku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu