Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kmotríkovej priznanie ako matky: Drastické filmy? Deti sú zvyknuté!

Adriana Kmotríková s deťmi Zobraziť galériu (2)
Adriana Kmotríková s deťmi

BRATISLAVA – Ratolesti vychováva po svojom! Jojkárska moderátorka Adriana Kmotríkova (38) sa o svoje deti síce príkladne stará, no vie byť aj dosť benevolentná. Topky.sk sa o tom presvedčili na utorkovej premiére dobrodružného detského filmu.

Známa jojkárska plavovláska Adriana Kmotríková s deťmi nelení a snaží sa s nimi chodiť čo najviac von. Ako sama pre topky.sk povedala, tento týždeň už dvakrát navštívili kino. Naposledy v utorok na premiére dobrodružného detského filmu Noc v múzeu 2. Vo filme vystupujú rôzne historické postavy, ktoré počas noci ožívali a bojovali proti sebe. Táto dobrodružná hraná rozprávka je v prvom rade určená pre deti a mladistvých.

Je v nej však veľa akčných scén, ktoré miestami môžu pôsobiť až drasticky. Preto sme sa spýtali Adriany Kmotríkovej, matky Tomáška a Lindy, ako sa jej film pozdával. „Bol celkom poučný, aj pre dospelých. Zábavné to pre mňa až také nebolo. Je to také akčné, ako dnešné novodobé rozprávky, čo nie je presne môj vkus,“ povedala nám moderátorka.

A čo hovorí blondínka na tie akčné scény? Neboli príliš drastické? „Áno, ale myslím si, že dnešné deti sú na to zvyknuté. A videla som už aj oveľa horšie filmy, čo sa týka drastickosti. Toto nebolo až také hrozné,“ prezradila Kmotríková.

Sledujte TOPKY TV: Kmotríková hovorí o filme. Jej ratolesti zasa prezrádzajú, čím by raz chceli byť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu