Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mečiar má bokovku: Už si zarobil pekný balík!

Jojkár Ján Mečiar pracuje aj ako scenárista vo verejnoprávnej televízii. Zobraziť galériu (3)
Jojkár Ján Mečiar pracuje aj ako scenárista vo verejnoprávnej televízii.

BRATISLAVA – Zarába, kde sa dá! Moderátor Ján Mečiar (40) je bezpochyby pracovitý muž. Okrem moderovania si privyrába aj ako scenárista. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby si tvár jojkárskeho spravodajstva nenechávala platiť od konkurenčnej televízie.

Ján Mečiar je známy predovšetkým ako moderátor jojkárskeho spravodajstva. Podľa našich zistení si však hlásateľ televíznych novín z Koliby našiel slušne platený džob aj v Mlynskej Doline. „Píše scenáre pre reláciu VAT o vede a technike, ktorá sa vysiela na druhom kanáli verejnoprávnej televízie,“ prezradil náš zdroj. Keď sme si túto informáciu preverili, zistili sme, že Mečiar si vďaka tomu zarobil v RTVS iba za tento rok slušných 5 200 €.  

Moderátora sme sa spýtali, či konzultoval s vedením svojej domovskej televízie to, že pracuje aj pre verejnoprávne médium. Keď som prichádzal do Jojky, tak som to s kompetentnými konzultoval. Nemali voči tomu výhrady. Robím to už zhruba 5-6 rokov,“ povedal nám Mečiar, ktorý si tak vďaka písaniu scenárov zarobil už približne 30 000 €.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu