Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Brad Pitt vyhlásil vojnu smradľavým kolegom - utierkami na detské zadky!

Brad Pitt Zobraziť galériu (10)
Brad Pitt

LOS ANGELES - Hollywoodsky fešák Brad Pitt (45) nie je ochotný ďalej tolerovať zápach svojich spotených kolegov na pľaci. Všetkých smraďochov, s ktorými prichádza do kontaktu, preto horlivo zasväcuje do tajomstiev vlastnej hygieny - núti ich používať detské obrúsky!

Brad začal s rozdávaním rád o tom, ako zvládnuť celodenný stres bez zápachu šíriaceho sa z podpazušia, ešte počas nakrúcania svojho najnovšieho filmu Inglourious Basterds. Snímka od režiséra Quentina Tarantina zachytáva obdobie druhej svetovej vojny a jej natáčanie dalo hlavným hrdinom poriadne zabrať. Citlivý nos hereckej hviezdy sa však po celý čas odmietal zmieriť s tým, že spotení muži niekedy jednoducho smrdia. K slovu sa preto dostali Bradove cenné skúsenosti, ktoré nadobudol pri opatrovaní svojich šiestich ratolestí.

O celom procese boja proti smradu s veľkou radosťou porozprával hercov kolega a kamarát Eli Roth magazínu PEOPLE: "Po jednej scéne musel Brad ku mne pristúpiť kvôli záberu zblízka a povedal: 'Do čerta, ty ale páchneš'. Ja som mu odvetil: 'Nemal som čas osprchovať sa' a on mi na to: 'Detské utierky, človeče, detské utierky'."

Brad sa, samozrejme, vlhčenými obrúskami neoháňal pre nič za nič. Keďže sa pri výchove šiestich detí po celý deň nezastaví, takisto nestíha hocikedy vliezť do sprchy. V takýchto prípadoch má preto vždy pripravených zopár detských obrúskov, ktorými si poriadne pretrie spotené podpazušie. Eli Roth si tento trik údajne už takisto osvojil a zatiaľ si ho nevie vynachváliť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu