Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Striptérka Jessica Biel: Kto povedal, že nikdy neukáže prsia?!

Jessica Biel Zobraziť galériu (10)
Jessica Biel

LOS ANGELES - Prírodou obdarená herečka je ešte odvážnejšia, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Hoci to spočiatku vyzeralo inak, Jessica Biel (26) svoje vnady nakoniec hrdo odhalila.

Nové zábery z filmu Powder Blue poskytli detailný pohľad na Jessicine intímnejšie partie. Horúci vosk stekajúci po hrudníku krásnej tmavovlásky divákov zaručene poriadne rozpáli.

„Mám obrovský rešpekt voči ženám, ktoré toto musia robiť, aby sa uživili,“ prezradila Jessica. Jej filmová postava totiž obnažuje svoje telo, aby zabezpečila chorého syna. Herečka sa však s charakterom barovej tanečnice zžila viac, ako sa očakávalo.

Možno aj vďaka tomu definitívne odhodila zábrany, ktoré jej bránili k zviditeľneniu istých častí tela. Pôvodne mali totiž ostať prsia herečky čiastočne zahalené a jej zadok mala kamera snímať len z boku.

Nahú figúru teda neskrýva Jessica už len pre svojho priateľa. Zrejme Justinovi Timberlakeovi tento úlet pred kamerami až tak veľmi nevadil: „Mal som obrovské šťastie, že som našiel ženu tak dynamickú a láskyplnú, akou je Jessica,“ priznáva rozcítený spevák pre magazín Hello!

Trajler k filmu Powder Blue


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu