Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Angelina drží Brada bez sexu – balil pestúnku ich detí

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (10)
Angelina Jolie a Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES Slávnemu páriku už zrejme pomaly skončia spoločné chvíle. Angelina (33) totiž odmieta pustiť svojho drahého Brada (45) do vlastnej spálne. Ich sexuálny život sa ocitol v absolútnych troskách. Dôvodom je odhalenie jeho flirtovania s pestúnkou.

Obľúbená dvojka už netrávi noci tak, ako by sa od milencov očakávalo. Zatiaľ čo sa nahnevaná Angelina vyvaľuje sama v manželskej posteli, Brad požiadal o azyl v detskej izbe.

„Nechce čeliť jej chladnému hnevu každú noc,“ prezrádza zdroj pre americký časopis Star.

„Brad je naozaj smutný, že by mal spať sám. Rozhodol sa, že spraví kemping s deťmi. Spávajú v spacích vakoch a rozložili si aj stany po izbe. Povedal im, že mama musí pracovať dlho do noci.“

Hoci Bradova situácia znie vcelku kruto, zapríčinil si ju sám. K mladej opatrovateľke svojho početného potomstva si totiž vypestoval viac ako priateľský vzťah. Povolenú hranicu únosnosti definitívne prekročil, keď sa svojej upracovanej zamestnankyni rozhodol pomasírovať chrbát.

Situácia ako z telenovely nastala v momente, keď ich Angelina zbadala: „Kričala na neho z plných pľúc a povedala pestúnke, nech vypadne a už sa nevracia.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu