Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Angelina pred zrútením: Brad zdrhol a zobral jej všetkých šesť detí!

Angelina Jolie a Brad Pitt ešte ako šťastný pár. Zobraziť galériu (8)
Angelina Jolie a Brad Pitt ešte ako šťastný pár.

LOS ANGELES - Hollywoodska kráska Angelina Jolie (33) prežíva mimoriadne náročné obdobie a v tých dňoch sa na ňu valí jedna pohroma za druhou. Jej spolužitie s Bradom Pittom (45) je definitívne v troskách a herečka zostala nielen bez partnera, ale dokonca aj bez svojich šiestich ratolestí!

Podľa magazínu Now má Brad plné zuby Angelininho brata Jamesa Havena, ktorý im čoraz väčšmi zasahuje do súkromia. Herec si navyše odmieta vypočuť prosby svojej partnerky a momentálne nevyvíja ani len najmenšie úsilie na to, aby sa všetky záležitosti medzi nimi dali opäť do poriadku.

Angelina posledné mesiace trávi na vyčerpávajúcom natáčaní jej najnovšej snímky s názvom Salt. Počas uplynulých týždňov však u nej došlo k rapídnemu zhoršeniu po fyzickej i psychickej stránke a členovia štábu sa údajne dokonca obávajú úmyselného sebapoškodzovania, s ktorým už v minulosti bojovala.

"Angie vo svojom karavane väčšinu dní preplakala a sotva niečo zjedla. Neustále zabúda repliky, trasie sa a hľadí do prázdna. V skutočnosti je to s ňou také zlé, že niektorí členovia štábu ju podozrievali z užívania drog, hoci je to nepravdepodobné, " uviedol pre spomínaný magazín zdroj z prostredia nakrúcania.

Klinec do rakvy svojho chátrajúceho vzťahu sexi mamička zabila minulý víkend, keď úplne zbabrala návštevu Bradových rodičov. Bill a Jane totiž pricestovali do New Yorku až z Missouri, aby sa stretli so synom, jeho partnerkou a svojimi vnúčatami. Angelina ich však drzo odignorovala a z natáčania sa ani nepohla, hoci to frajerovi predtým sľúbila. Brad sa preto celkom pochopiteľne nahneval, zbalil deti a spolu s rodičmi odcestoval na výlet k Niagarským vodopádom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu