Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Honzíkova ex: Srší z nej sex!

Romana Škamlová v dráždivom outfite. Zobraziť galériu (9)
Romana Škamlová v dráždivom outfite.

BRATISLAVA – Na love! Zdá sa, že bývalá priateľka mníchovského playboya Honzíka Novotného (31) – modelka Romana Škamlová vytasila ženské zbrane najväčšieho kalibru. Čerstvo rozídená blondínka si do spoločnosti vyrazila v poriadne dráždivom outfite.

Hlboký výstrih až po pupok, podprsenka niekde v skrini a obrysy predností zahaľované iba kaderami vlasov. Presne tak si vyrazila pred pár dňami do spoločnosti Novotného expriateľka Romana Škamlová. Pri pohľade na ňu je evidentné, že si užíva slobodu plnými dúškami. S takýmto dráždivo odhaleným dekoltom sme ju snáď v spoločnosti ešte nestretli.

Chce si niekoho na takýto vábivý pohľad uloviť? Alebo už má za Honzíka náhradu? „Nie, predovšetkým by som sa chcela venovať práci,“ povedala Škamlová, ktorá nevylúčila, že by mohlo ísť o moderátorský chlebíček. Ten už stihla vo štvrtok ochutnať. No nebola to žiadna sláva. Skôr pohroma. Presvedčte sa sami. Kliknite SEM!

Sledujte TOPKY TV: Romana Škamlová o rozchode s Honzíkom Novotnym.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 

Foto: paparaci.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu