Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Nahnevaná a urazená Honzíkova snúbenka Škamlová: Tak toto je vrchol!

Romana Škamlová a Honzík Novotný Zobraziť galériu (6)
Romana Škamlová a Honzík Novotný

BRATISLAVA – Čo je moc, to je moc! Modelka a priateľka podnikateľa Honzíka Novotného (31) Romana Škamlová (20) sa nedávno poriadne nahnevala. Médiami totiž preletela informácia, že sa rozišla s mníchovským snúbencom. Ba čo viac, vraj má už za neho aj náhradu. Topky.sk u nej preto zisťovali, ako sa veci majú.

Bývalá vicemiss Romana Škamlová to v posledných mesiacoch nemá ľahké. Hoci je s priateľom Honzíkom Novotným od leta minulého roka zasnúbená, obaja čelia neustálym dohadom, že ich láska stroskotala. 

Dokonca aj pred pár dňami v médiách zarezonovala informácia, že sa definitívne rozišli. Nemeckého playboya vraj po plavovláskinom boku dokonca nahradil iný muž. Topky.sk preto zaujímalo, či je to naozaj pravda. „Niekedy mám pocit, že ostatní toho vedia viac, ako ja. Je to vrchol a takéto informácie ma urážajú. Dokonca mi ani nezavolali a nespýtali sa, či to je naozaj pravda. S Honzíkom sme spolu, nikoho nového nemám,“ nahnevane nám povedala Škamlová, ktorá sa viac k celej veci nechcela vyjadrovať.

Nechajme sa teda prekvapiť, či všetky dohady o rozchode nevyvrátia snúbenci tajným sobášom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu