Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Škamlovej moderátorská premiéra: Hotová katastrofa!

Romana Škamlová a Martin Pyco Rausch Zobraziť galériu (15)
Romana Škamlová a Martin Pyco Rausch

BRATISLAVA – Bez ťaháku ani na krok! Týmto sa na včerajšej módnej šou riadila exmilenka Honzíka Novotného (31) – modelka Romana Škamlová (20). Blondínka moderovala prehliadku spolu s ostrieľaným Martinom Pycom Rauschom (31).

Modelka sa včera predviedla v roli moderátorky v priestoroch bývalej bratislavskej továrne ľudovo zvanej Cvernovka. Na móle sa teda nepredviedla v pozícii, na akú sme u nej zvyknutí. Namiesto toho, aby sa premávala po javisku, vzala do rúk mikrofón a spolu s Martinom Pycom Rauschom uvádzala módnu šou.

Pre Škamlovú to bola moderátorská premiéra. A nie veľmi šťastná. Počas úvodného vstupu musela všetko čítať z priložených ťahákov, pôsobila veľmi neisto, čo dokazovali aj jej brbty. Pyco, ktorý vedľa nej stál, mal na perách jemný úsmev a vyzeralo to tak, ako keby každou chvíľou čakal, čo z Romany vylezie. „Radšej mala ísť predvádzať, ako moderovať,“ zneli uštipačné výroky na jej adresu spomedzi publika. To sa viac sústredilo na jej nevšedný prejav, ako na samotné informácie, ktoré chcela prítomným hosťom podať.

Na Romaninu obhajobu však treba podotknúť, že s niečím podobným doposiaľ nemala skúsenosti. Venuje sa totiž profesionálne modelingu. „Mala som trošku trému. Je to iné, ako keď sa modelka prejde po móle. No myslím si, že už ďalšia akcia by mi nerobila problém,“ dozvedeli sme sa od Romany. Ktovie, možno raz prevezme po Marianne Ďurianovej aj moderátorské kreslo v Televíznych novinách, keďže už po nej prebrala štafetu vo vzťahu s Honzíkom Novotným.

Pozrite si fotografie z módnej šou v našej GALÉRII!

 

Sledujte TOPKY TV: Škamlovej moderátorská premiéra. Ako so sebou bola spokojná?



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 

Foto: paparaci.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu