Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Cannes: Krásky ukázali sexi nohy a božské výstrihy... Herzigová aj bombarďáky!

Zobraziť galériu (11)

CANNES - Najväčšia udalosť v oblasti kinematografie, ktorá už tradične hostila celebrity z celého sveta, v nedeľu slávnostne ukončila svoj 62. ročník. Počas dvanástich dní sa známe tváre s noblesou prechádzali popred objektívy paparazzov v luxusných róbach, z ktorých vykúkali tie najzvodnejšie partie... A občas aj niečo viac!

Cannes: Krásky ukázali sexi
Zobraziť galériu (11)
Medzi najsledovanejšie krásavice festivalu rozhodne patrila modelka českého pôvodu Eva Herzigová. Tá sa počas svojho pobytu na Francúzskej riviére predstavila vo viacerých zaujímavých šatách, pričom každé z nich oslavovali jej návrat od anorektickej postavy k sexi tvarom. Eva prišla s imidžom kultovej Marilyn Monroe a počas takmer dvoch týždňov ukázala príťažlivý výstrih v béžovej róbe, štíhle nohy v červenom kúsku z dielne Dolce & Gabbana, či dokonca veľké čierne nohavičky v priehľadnej čipke.
Cannes: Krásky ukázali sexi
Zobraziť galériu (11)
Svoje kypré vnady vystavila na obdiv jedna z najsexi herečiek Talianska - Monica Bellucci (na obrázku vľavo). V jednoduchých červených šatách dorazila na premietanie filmu Ne Te Retourne Pas, na ktorom jej spoločnosť robila francúzska kolegyňa Sophie Marceau.
Cannes: Krásky ukázali sexi
Zobraziť galériu (11)
Úchvatnou nádielkou v oblasti hrudníka sa takisto popýšila tmavovláska Pénelope Cruz. Táto španielska bohyňa krásy sa objavila na premietaní snímky s názvom Los Abrazos Rotos. Kombinácia orgovánovej róby s jej čokoládovými očami zanechala dojem absolútnej elegancie a vyberaného vkusu.
Cannes: Krásky ukázali sexi
Zobraziť galériu (11)
Patričná pozornosť na červenom koberci právom patrila aj atraktívnej hviezde seriálu Zúfalé manželky. Eva Longoria Parker si prišla pozrieť film Bright Star v sivých šatách s bohatou sukňou a príťažlivým výstrihom. Herečku po celý večer sprevádzal manžel-basketbalista Tony Parker, s ktorým si neváhala vymeniť zopár nežných pusiniek priamo pred zrakmi prítomných hostí a fotografov.
Cannes: Krásky ukázali sexi
Zobraziť galériu (11)
Dovolenku vo Francúzsku si spomedzi všetkých celebrít pravdepodobne najviac vychutnala hotelová dedička Paris Hilton. Tá sa okrem trápnych náruživých scén s frajerom stihla ukázať aj v bikinách a v nevkusných strieborných šatách pripomínajúcich salónku. Treba však uznať, že na charitatívny večer boja proti AIDS sa Paris obliekla skutočne bezchybne - jej róba značky Basil Soda pôsobila luxusne a zanechala ten najlepší dojem.
Cannes: Krásky ukázali sexi
Zobraziť galériu (11)
Do úzkeho kruhu najlepšie oblečených celebrít sa jednoznačne zaradili aj herečky s mimoriadne atraktívnymi dolnými partiami. Sexi nôžky ukázala údajne po uši zamilovaná Angelina Jolie a jej o pár rokov staršia kolegyňa Sharon Stone. Tá po päťdesiatke vyzerá tak sviežo, že všade, kde sa objaví, okamžite zatieni aj ďaleko mladšie herečky.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu