Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Rozchod? Ani náhodou! Angelina a Brad opäť v objatí!

Brad Pitt a Angelina Jolie. Zobraziť galériu (15)
Brad Pitt a Angelina Jolie.

CANNES - Okamih, na ktorý všetci čakali! Hollywoodska dvojica Angelina Jolie (33) a Brad Pitt (45) konečne vyvrátila šíriace sa klebety o rozchode, s ktorými zápasí už celé mesiace. Nežné objatia, zaľúbené pohľady a držanie sa za ruky - to všetko dokazuje, že obaja sú stále zamilovaní až po uši... Alebo je to len divadlo?

Prominentný párik sa so všetkou gracióznosťou vrátil do svetla reflektorov na 62. ročníku medzinárodného filmového festivalu v Cannes. Brad prišiel na Francúzsku riviéru uviesť svoj najnovší film s názvom Inglourious Besterds a túto jedinečnú príležitosť šikovne využil na to, aby rázne ukončil všetky pochybnosti o jeho láske k Angeline. Vo chvíli, keď naňho celý svet upieral obdivné pohľady ako na umelca, on upriamil pozornosť na svoj šťastný súkromný život. Ten si ešte stále užíva v náručí jednej z najsexi herečiek Hollywoodu a jeho blažený úsmev prezrádza, že na tom nehodlá nič meniť.

Angelina do Cannes dorazila až po svojom partnerovi. Po krátkej zastávke v Holandsku sa v utorok večer pripojila k slávnostnej večeri pre celý štáb Bradovho filmu na čele s režisérom Quentinom Tarantinom, ktorá sa konala v reštaurácii Michelangelo v mestečku Antibes. Krásna herečka robila frajerovi sprievod aj na včerajšej premiére - v béžovej róbe z jemného materiálu vyzerala príťažlivo a pôsobila veľmi zdravým dojmom. Sexi tvarovaná nôžka vykúkajúca spod šiat totiž ani zďaleka nepripomínala vychudnutú trosku, ku ktorej bola Angelina v poslednom čase prirovnávaná.

Súčasťou celého spoločenského cirkusu bolo aj exkluzívne interview pre americkú rannú show Today, v ktorej sa Brad nevyhol ani citlivej téme zo súkromného života. Na svoje posledné tri mesiace sa však vôbec nesťažoval: "Práve teraz Ange pracuje a ja trávim veľa času doma s deťmi. Bude to znieť ako klišé, ale... skutočne sa to vyplatilo. Objavujem nové objekty záujmu a za veľa z toho môžu decká."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu