Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Banášová: Najväčší kšeft kariéry... A to ešte ani nedotancovala!

Adela Banášová Zobraziť galériu (8)
Adela Banášová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Tá sa teda dokáže obracať! To, čo sa pošuškávalo už dávno, začína naberať reálne kontúry. Najlepšie platená moderátorka Adela Banášová (28) si čoskoro opäť pekne zarobí. Podľa našich informácii sa na jeseň objaví v pripravovanom Česko-slovenskom mega programe.Topky.sk vedia v akom!

Televízia Markíza a česká Nova potvrdili, že pripravujú nový spoločný projekt. Už v januári topky.sk informovali, že sa chystá takáto spolupráca. Vtedy sa však špekulovalo o viacerých možnostiach. V hre boli šou ako Česko-Slovensko má talent, SuperStar, či Let´s Dance.

Posledný menovaný program však spustili v Záhorskej Bystrici minulý týždeň. A tak v hre ostali už len dve možnosti, z ktorých nakoniec zvíťazila spevácka šou. Na jeseň sa teda televízni diváci môžu tešiť na ďalšiu sériu úspešnej hudobnej súťaže SuperStar. Tentoraz však v novej - medzinárodnej verzii.

Spolu so zábavnými šou sa špekulovalo aj s možnými menami moderátorov. Podľa našich informácii by spevácku reláciu mal moderovať Čech Leoš Mareš (32) spolu s našou najúspešnejšou moderátorkou Adelou Banášovou. A práve pre ňu to bude bezpochyby najväčšia pracovná výzva, akú doteraz mala. Vo svojej kariére totiž ešte nesprevádzala divákov dlhodobo trvajúcim programom na medzinárodnej úrovni, akým je práve tento. Sledovať ju budú Slováci aj Česi.Treba však podotknúť, že v česko-slovenskom programe už pôsobila- spolumoderovala Test národa. To však bola jednorazová záležitosť.

Zaujímavé na Banášovej novom kšefte je, že len pred týždňom začala tancovať v tretej sérii Let´s Dance, a už teraz má v rukáve ďalší - ešte lukratívnejší džob. Topky.sk ju preto oslovili a zisťovali, či je to naozaj tak. „K tomu sa ešte neviem vyjadriť,“ nevyvrátila naše informácie o novej práci Adela, ktorá u nás moderovala väčšinu ťažiskových projektov. Vidieť sme ju mohli vo všetkých troch verziách SuperStar, v prvých dvoch sériách tanečnej šou Let´s Dance a okrem moderovania si vyskúšala aj porotcovské kreslo v Slovensko má talent.

Topky.sk oslovili v súvislosti s črtajúcou sa Česko-slovenskou spoluprácou v januári aj moderátora spoza rieky Morava Leoša Mareša. „Stále je to v rovine jednania. Televízia Markíza mi nedovoľuje o tom ešte hovoriť,“ nepoprel ponuku, ktorú dostal od Markízy.

Už vtedy však tvrdil, že nejde o tanečnú šou. „Let´s Dance to nie je,“ povedal nám. A tak bolo len otázkou času, kedy sa prevalí, o aký projekt pôjde. Dôvodom špekulácii o jeho obsadení v atraktívnom diváckom programe boli aj jeho časté návštevy Slovenska. Dokonca si prišiel pozrieť aj finále talentovej šou, kde mu robil spoločnosť generálny riaditeľ televízie Markíza Václav Mika.

V súvislosti s moderátormi nového Česko-slovenského projektu SuperStar sme oslovili aj hovorkyňu televízie Markíza Oľgu Dúbravskú. „Výber moderátorov nebudeme v tejto chvíli konkretizovať,“ povedala nám plavovláska.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu