Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Let´s Dance 3: Sexi pohyby predvedú Banášová, Mokrý a Polnišová!

Kto sa predvedie akým tancom? Zobraziť galériu (11)
Kto sa predvedie akým tancom?

BRATISLAVA - Mladí zatancujú čaču a starší waltz! Topky.sk zistili, aké tance už túto nedeľu večer predvedie desať známych osobností. Kto ukáže sexi latino pohyby?

Tretia séria tanečnej šou Let´s Dance, ktorá odštartuje už túto nedeľu, sľubuje nielen poodhalené celebrity, ale aj ich sexi pohyby. Predvedie sa v nej desať párov, z ktorých prvá polovica bude tancovať romantický štandardný tanec waltz, druhá prezmenu predvedie sexi pohyby pri latinsko-americkej čači.

Topky.sk sa dozvedeli, že práve tento „náruživý“ tanec predvedie pätica mladších účastníkov tanečnej šou, ktorí predvedú nielen sexi pohyby, ale aj odvážne kostýmy. „Čaču zatancujú Adela Banášová, Juraj Mokrý, Martin Šmahel, Petra Polnišová a Filip Tůma,“ povedal nám zdroj zo zákulisia Let´s Dance. Fedor Flašík, Iveta Bartošová, Zora Czoborová, Marcela Leiferová a Vincent Lukáč si tak zahopsajú anglický valčík. A budú môcť ukázať, s akou elaganciou zvládli tento populárny štandardný tanec.

VIDEO: Takto sa má správne tancovať waltz.




VIDEO: Čača v prevedení odborníkov.




Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu