Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nový imidž Beyoncé: Opičí sa po Jennifer Lopez... Ale kde odkukala rifle?!

Beyoncé s novým účesom Zobraziť galériu (10)
Beyoncé s novým účesom (Zdroj: isifa)

NEW YORK - Vlasy zopnuté do drdola ulízané na hladko, či bohaté vlny lemujúce tvár. To všetko je minulosťou v prípade ďalšej hollywoodskej krásavice - Beyoncé (27). Tá si po vzore speváckej kolegyne Jennifer Lopez (39) vyžehlila hrivu a zapustila ofinu. Čo za módny "expert" jej však poradil úzke rifle na oblé boky?!

Čokoládová kráska Beyoncé a latino diva Jennifer Lopez toho mali odjakživa veľa spoločného. Okrem spevu ich spájala aj takmer navlas rovnaká postava so sexi ženskými tvarmi - bujným poprsím a kyprejším pozadím. Roky takisto nosili veľmi podobné účesy a na spoločenských akciách im hlavy zdobili väčšinou vyčesané hladké kreácie. Keď konečne prišla zmena, opäť sa na seba podobajú ako vajce vajcu.

Beyoncé svoj nový imidž predviedla na prvom výročí svadby s manželom Jay-Zom. Okrem ofiny a vyrovnania vlasov zaexperimentovala aj s farbou a hrivu presvetlila melírom. Sexi cicu z nej rozhodne spravila košieľka s výstrihom, krátka bundička a čierne lakované lodičky. Poriadnu odvahu však speváčka nabrala v momente, keď sa rozhodla pre nohavice "slimky". Tie sú totiž obľúbené u dám s dlhými štíhlymi nohami - predovšetkým u modeliek. Do tejto kategórie však Beyoncé rozhodne nepatrí.

Prominentná dvojica si na oslavu prvého roka spoločného života dopriala obed vo francúzskej reštaurácii. Beyoncé žiarila šťastím a evidentne mala dobrú náladu, pretože s úsmevom odmávala svojim fanúšikom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu