Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Fialová prichytená na tajnom stretnutí: Nahradí Banášovú!

Zuzana Fialová na tajnom stretnutí s režisérom Let´s Dance Petrom Nuňézom. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Fialová na tajnom stretnutí s režisérom Let´s Dance Petrom Nuňézom. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Je to takmer isté! Všetko nasvedčuje tomu, že miesto v markizáckej tanečnej šou Let´s Dance 3 zaujme po Adele Banášovej (28) herečka Zuzana Fialová (34). Tú včera topky.sk prichytili s tvorcami relácie na tajnom stretnutí na Kolibe.

Špekuláciám odzvonilo. V otázke toho, kto sa o necelý mesiac objaví po boku moderátora Martina Pyca Rauscha v Let´s Dance 3, je už viac-menej jasno. Ako dokazujú naše exkluzívne fotografie, bude to zrejme Zuzana Fialová.

Práve ona sa totiž včera stretla okolo 19:15 na Kolibe s dramaturgičkou relácie Marcelou Voškovou a režisérom Petrom Nuňézom. „Ponuku som dostala, ale bližšie sa k tomu nebudem vyjadrovať,“ nechcela prezrádzať detaily stretnutia Zuzana Fialová.

Ak teda pôjde všetko podľa markizáckeho plánu, populárna herečka sa objaví aj v tretej sérii Let´s Dance. V prvej časti „hopsajúcej“ šou získala Zuzana Fialová titul Kráľovnej tanečného parketu, v tej druhej zasadla do porotcovského kresla. Najnovšie to vyzerá tak, že vystrieda Adelu Banášovú na moderátorskom poste. Dôvod tejto zmeny? Plavovláska bude s tanečným partnerom Petrom Modrovským drať parket. Ktovie, či sa mu podarí s Adelou Banášovou pretancovať až k absolútnemu víťazstvu tak, ako tomu bolo v prípade Zuzany Fialovej.

Aké mená boli v súvislosti s moderátorským postom ešte v hre?

Let’s Dance 3: Pyco, vyber si, koho chceš namiesto Adely!

Leoš Mareš na Markíze: Bude moderovať Let´s Dance 3?!

 

Dramaturgička relácie Marcela Vošková a Zuzana Fialová na včerajšom stretnutí.

Fialová prichytená na tajnom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Peter Frolo)


 



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu