Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Fialovú v Let´s Dance 3 okašľali: Považujem to za brutálny útok!

Zuzana Fialová
Zuzana Fialová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Dostala košom! Herečka Zuzana Fialová (34), ktorá hviezdila v oboch sériách Let´s Dance, sa v treťom pokračovaní šou neobjaví. Topky.sk zisťovali, prečo s ňou Markíza tento rok nepočíta.

Zuzana Fialová si v prvom dieli vytancovala titul Kráľovná parketu, v tom ďalšom zasa zabávala divákov z pozície porotkyne. A keďže víťazka druhého pokračovania Michaela Čobejová má termín pôrodu stanovený na začiatok šou, kvôli čomu nemôže zasadnúť do porotcovského kresla, logicky sa natískalo riešenie, že by tvorcovia relácie mohli opäť siahnuť po osvedčenej Zuzane Fialovej.

Tak to však nebude. A to ani napriek tomu, že svojím vtipom a bezprostrednosťou dokázala veľakrát rozosmiať televíznych divákov. „So Zuzanou ako porotkyňou sme boli spokojní,“ súhlasila s naším tvrdením dramaturgička relácie Marcela Vošková. Preto sme sa jej spýtali, z akej príčiny sa rozhodli herečku nahradiť porotkyňou Dagmar Hubovou, ktorú si pamätáme z Let´s Dance 1. „Táto profesorka VŠMU sa nám osvedčila. Rovnako tak aj Tatiana Drexler ako trénerka a profesionálna tanečníčka spoločenských tancov,“ odôvodnila výber tejto dámskej dvojice Vošková, pričom bližšie príčiny nešpecifikovala.

V súvislosti so vzniknutou situáciou však nie je vylúčené, že jedným z dôvodov, prečo už so Zuzanou nepočítajú, sú jej pracovné aktivity pre konkurenčnú televíziu Joj. Objaví sa totiž v jednej časti zo série dramatických príbehov s názvom Ako som prežil. A dokonca aj v seriáli Profesionáli. Toto však podľa vedenia Markizy nebol dôvod, prečo Fialovú neobsadili.

Topky.sk preto oslovili aj samotnú herečku. Chceli sme vedieť, či jej neprekáža, že dvere do tretej série už má zatvorené. „Považujem to za brutálny útok na moje už aj tak otrasené sebavedomie. Budem sa tam tajne blížiť zo zákulisia, aby som mala nad všetkým kontrolu,“ okomentovala humorom sebe vlastným Fialová. Ako sa ďalej nechala počuť, dôvod, prečo ju nezavolali, nepozná.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu