Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sklamaná Banášová: Prezradila, ako chce zabudnúť na stroskotanú lásku!

Adela Banášová Zobraziť galériu (7)
Adela Banášová

BRATISLAVA – Tanečná šou ako terapia! Moderátorka Adela Banášová (28) už o necelý mesiac predvedie svoje tanečné schopnosti v pripravovanej šou Let´s Dance 3. A ako nám prezradila, práve tá jej má pomôcť zabudnúť na nedávny rozchod s priateľom Rasťom Brezovským (29).

Zruba pred mesiacom sa našej najlepšej moderátorke Adele Banášovej rozpadol takmer polročný vzťah s trnavským podnikateľom Rasťom Brezovským. Plavovlásku rozchod nesmierne ranil a dokonca na niekoľko dní odišla zo Slovenska. Svoje boľavé srdce si údajne liečila v maďarských kúpeľoch a neskôr u sestry v Mníchove.

Smútok sa však rozhodla zahnať aj prácou - najnovšie účinkovaním v Let´s Dance 3. Topky.sk pred pár dňami ako prvé zistili, že Adela bude tancovať v tretej časti šou. A práve v súvislosti s tým nám na nedávnom odovzdávaní cien OTO 2008 prezradila, že by ju zvŕtanie na parkete potešilo a pomohlo zabudnúť na nedávny rozchod s Rasťom Brezovským.

„Keď už človek platí rôzne iné dane za to, že je v šoubiznise, a každý asi vie, o čom rozprávam, tak si hovorím, že chcem využiť tie pozitívne stránky. A nikdy inokedy by som nemala možnosť sedieť v porote alebo si zatancovať. Myslím si, že by mi to teraz prinieslo veľa radosti. Keby to vyšlo, bolo by to fajn,“ netajila čerstvá držiteľka sošky OTO v kategórii Moderátor zábavných programov.

 

Sledujte TOPKY TV: Adelu Banášovú sme si odchytili na OTOvi. Čo všetko nám prezradila?

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu