Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

OTO po polnoci: Bujará zábava! Fialová skončila na klavíri!

Zuzana Fialová na klavíri Zobraziť galériu (4)
Zuzana Fialová na klavíri

BRATISLAVA – Šediny ju dostali! Herečka Zuzana Fialová (34) a spevák Janko Lehotský (61) sa na stredajšej párty po OTOvi poriadne odviazali. Známa tmavovláska popri speve hudobnej legendy dokonca vyskočila na klavír!

Tomu sa povie žúr! Zuzana Fialová a Janko Lehotský sa na stredajšej akcii okolo tretej nadránom riadne vyšantili. A najmä za klavírom. Najskôr však museli vyriešiť otázku so sedením. „On musí mať stoličku, sorry,“ horúčkovito riešila situáciu Fialová.

Herečka sa následne oprela o klavír a Lehotský jej trikrát po sebe zaspieval tú istú skladbu. Aby mu nevyschlo v hrdle, dôsledne dodržiaval pitný režim. Keď Fialová uvidela našu kameru, pohotovo zareagovala a k pohárom rýchlo priniesla fľašu. „Nech vidia, že nepijeme nejaké sračky,“ vtipne okomentovala divadelníčka.

Tá po čase posunula hranice uvoľnenej zábavy ešte ďalej a na piano si zvodne ľahla. Po niekoľkominútovom akčnom vystúpení prenechal Lehotský miesto za klavírom Marcelovi Palonderovi. Fialová sa v spoločnosti vynikajúco bavila. Z akcie odišla medzi poslednými v skorých ranných hodinách.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu