Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Fialová: Kašle na krízu! Zaobstarala si nové auto za 43 000 € !

Zuzana Fialová s novým džípom. Zobraziť galériu (9)
Zuzana Fialová s novým džípom.

BRATISLAVA – Kvôli peniazom si ťažkú hlavu nerobí! Dôkazom môže byť aj to, že sa herečka Zuzana Fialová (34) už nejaký čas vyváža v novom luxusnom džípe, ktorého cena sa šplhá k 43-tisíc € (1 300 00 korún). Známu tmavovlásku sme v ňom pred pár dňami nafotili.

Zuzana Fialová sa s najväčšou pravdepodobnosťou objaví po boku Martina Pyca Rauscha v pripravovanej markizáckej šou Let´s Dance 3 v pozícii moderátorky. Pred pár dňami sme ju totiž nachytali na tajnom stretnutí s tvorcami relácie. A podľa našich informácií je podpis zmluvy už len formalitou.

Vďaka tanečnému programu sa rozrastie bankové konto herečky o nemalú sumu. Preto si nemusí robiť v časoch finančnej krízy ťažkú hlavu o obsah svojej peňaženky. A rovno si zadovážila nového tátoša.  

„Som z neho úplne nadšená. Zmestí sa mi doňho pes, hokejový vak môjho syna, kamarátky a všetky štence, ktoré nám pes narobil,“ neskrývala nadšenie z džípu Fialová, keď sme ju oboznámili o tom, že máme fotografie jej novej "hračky".

Fialová: Kašle na krízu!
Zobraziť galériu (9)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu