Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Žitný a Marcin: Pád... z výslnia rovno na dno!

Rasťo Žitný, Peter Marcin Zobraziť galériu (5)
Rasťo Žitný, Peter Marcin (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Blíži sa to! O niekoľko hodín sa dozvieme, kto je obľúbeným moderátorom, hercom či spevákom. Už teraz je však isté, že niektorí minuloroční nominovaní nemajú žiadnu šancu na úspech. Najvýraznejší prepad zaznamenal držiteľ sošky v kategórii "Osobnosť TV spravodajstva" - Rastislav Žitný (32).

Dalo sa to čakať! Moderátora Rasťa Žitného by sme v ankete OTO 2008 hľadali márne. Dôvod? Minuloročná Osobnosť televízneho spravodajstva sa od 30. júna 2008 neobjavila na obraze. No podľa nášho názoru na neho ľudia nezabudli. Len mu jednoducho nevedia odpustiť jeho nezodpovednú jazdu, pri ktorej vyhasol život Tomáška Žilavého.

Ako sa však zdá, na Žitného náhradníka si televízni diváci rýchlo zvykli a obľúbili si ho. V nomináciách sa totiž po prvýkrát v spravodajskej kategórii objavil Jaroslav Zápala. „Teší ma, že ma ľudia prijali. Ale bol by som rád, keby sa to dalo vrátiť späť – z úcty k Rasťovi, ale hlavne kvôli Tomáškovi, lebo toto ma vôbec neteší, že som sa za takú cenu posunul tam, kde som,“ so zmiešanými pocitmi nám povedal Zápala.

Prepad v obľúbenosti zaznamenal okrem Rasťa Žitného aj Peter Marcin. Zatiaľ čo bol v roku 2007 nominovaný ako moderátor zábavných programov, v tohtoročnej ankete jeho meno nefiguruje. Oproti minulému roku nemá šancu zabodovať ani v kategóriách Program roka a Zábavný program.  Jeho relácia Ste chytrejší ako piatak alebo skeč šou Normálna rodinka sa u divákov s veľkou obľubou nestretli, čo malo za následok, že sa na televíznych obrazovkách dlho neohriali. Peter Marcin si teda v rámci ankety OTO dá pauzu. Možno sa do nej opäť prebojuje nabudúce vďaka šou Chodili sme spolu, ktorú od januára vysiela STV.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu